a.s.r. real estate

Raymond Gennissen

Al sinds 1999 is Raymond in dienst bij a.s.r. Op de achtergrond is hij altijd bezig geweest met de landelijk vastgoed portefeuille maar treedt sinds 2019 naar de voorgrond als rentmeester met als werkgebied Zuid-Holland en Zeeland.

Raymond is geboren en getogen in Werkhoven in de Provincie Utrecht. Op middelbare school droomde hij er nog over om een eigen hoveniersbedrijf te starten maar na zijn studie koos hij een andere richting en begon hij zijn loopbaan bij a.s.r. Hij is begonnen als Hoofd Bureau Commerciële Zaken bij Landelijk Vastgoed en is daarna in 2014 aan de slag gegaan als Portefeuillemanager Landelijk Vastgoed. Hij kent de portefeuille Landelijk Vastgoed daardoor op zijn duimpje. Raymond heeft in 1999 de opleiding Rentmeesterij en Vastgoedmanagement afgerond aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein. Als ondernemerszoon begrijpt hij het ondernemersvak van binnen en buiten en zet hij zich in om de boer te helpen het bedrijf verder te laten ontplooien.

Raymond over a.s.r.: “a.s.r. is een partij die altijd achter de boer blijft staan, ook op het moment dat andere partijen de financiering terugtrekken. Het is een praktische en benaderbare organisatie. Wij zitten met de boeren aan de keukentafel en helpen ze met het zoeken naar oplossingen bij problemen. Ook speelt duurzaamheid een steeds belangrijkere rol in de portefeuille en zijn we op zoek naar manieren om bewuster met de grond om te gaan. Een mooie organisatie om voor te werken.’’

Contactgegevens:
rentmeesterassistente Marije Scherpenzeel
Telefoon: 030-257 45 66