a.s.r. real estate

Raymond Gennissen

Sinds 1999 houdt Raymond zich bezig met de landelijk vastgoed portefeuille bij a.s.r. In 2019 is hij naar de voorgrond getreden als rentmeester met Zuid-Holland en Zeeland als werkgebied.

Raymond is geboren en getogen in Werkhoven in de Provincie Utrecht. In 1999 heeft hij de opleiding Rentmeesterij en Vastgoedmanagement afgerond aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein. Na zijn studie begon hij bij a.s.r. als Hoofd Bureau Commerciële Zaken bij Landelijk Vastgoed en is daarna aan de slag gegaan als Portefeuillemanager Landelijk Vastgoed. Als ondernemerszoon begrijpt hij het ondernemersvak van binnen en buiten en zet hij zich volledig in om de boer te helpen het bedrijf verder te laten ontplooien.

Raymond over a.s.r.: “a.s.r. is een partij die altijd achter de boer blijft staan, ook op het moment dat andere partijen de financiering terugtrekken. Het is een praktische en benaderbare organisatie. Wij zitten met de boeren aan de keukentafel en helpen ze met het zoeken naar oplossingen bij problemen. Ook speelt duurzaamheid een steeds belangrijkere rol in de portefeuille en zijn we op zoek naar manieren om bewuster met de grond om te gaan. Een mooie organisatie om voor te werken.’’

Contactgegevens:
rentmeesterassistente Marije Scherpenzeel
Telefoon: 030-257 45 66