Werken in moderne duurzame kantoren vlak bij het openbaar vervoer

Laan Van Puntenburg NS Kantoor Utrecht ASR Dutch Mobility Office Fund
Europlaza Kantoor Amsterdam ASR Dutch Mobility Office Fund
Daalsesingel Kantoor Utrecht ASR Dutch Mobility Office Fund

Kantoorruimte huren

De kantoren die wij verhuren staan vlak bij de grotere intercitystations, met name in de Randstad. Zo bieden we een goede bereikbaarheid voor huurders in een levendige omgeving met veel voorzieningen.

Huren bij a.s.r. real estate betekent duurzaam huren. Het merendeel van onze kantoren heeft een groen energielabel. Daarnaast houden wij rekening met materiaalgebruik, waterbesparing, grondgebruik en een gezond werkklimaat voor de gebruikers van onze kantoren.

Een greep uit onze portefeuille

a.s.r. real estate en ESG

Zo maak je je kantoor duurzamer

Door te werken in één van onze kantoren draag je al bij aan een duurzamere wereld. We stimuleren graag een groen en gezond gebruik van onze gebouwen. In onze groene gids lees je tips om energieverbruik te beperken, gezonder te leven en vooral: prettiger te werken in dit kantoor.

Download groene gids
Wonderwoods

Dit team kan u alles vertellen over het huren van kantoren

Dit is een foto van Jur Niemeijer.

Jur Niemeijer

asset manager

Jur is asset manager voor de kantorenportefeuille bij a.s.r. real estate. Hij beheert de kantoren Le Pavillon in Den Bosch, Fellenoord en Noordzicht in Eindhoven, Tree House en Willemswerf in Rotterdam en Catharijnesingel, Moreelsepark en Wonderwoods in Utrecht.

Neem contact op
Dit is een foto van Rick Sturkenboom.

Rick Sturkenboom

asset manager

Rick is asset manager voor de kantorenportefeuille bij a.s.r. real estate. Hij beheert de kantoren Europlaza in Amsterdam, Semaphore in Den Bosch, Weena in Rotterdam, Daalsesingel, Laag Katreine en Katreine Toren in Utrecht en Schellepoort in Zwolle.

Neem contact op

Ons team

Het dagelijkse beheer van onze kantoren hebben wij overgedragen aan externe beheerders. Zij zorgen voor het onderhoud, het uitvoeren van verzoeken tot herstel, en de huuradministratie. Ook voor de verhuur van onze kantoorruimtes maken wij gebruik van externe beheerders en makelaars. Wilt u rechtstreeks contact en zoekt u een geschikte ruimte voor uw bedrijf? Vind samen met onze asset managers een kantoor die past bij uw behoeften.

ASR Dutch Mobility Office Fund

De kantoren die wij verhuren zijn onderdeel van het ASR Dutch Mobility Office Fund. Dit Fonds biedt institutionele beleggers de mogelijkheid om te investeren in toekomstbestendige kantoren bij intercitystations.

Meer over dit fonds
Tree House Kantoor Rotterdam ASR Dutch Mobility Office Fund (2)