Langetermijndenken zit in onze genen

Onze visie

Beleggen met eeuwigheidswaarde

Al meer dan 125 jaar investeert a.s.r. real estate namens institutionele beleggers in vastgoed en beheren we vastgoedportefeuilles. Vooruitdenken en duurzaamheid zitten in ons DNA. We zijn onderdeel van a.s.r., één van de grootste beursgenoteerde en duurzaamste verzekeraars in Nederland.

Stabiele vermogensontwikkeling voor institutionele investeerders

Ons vastgoedplatform bestaat uit vijf niet-beursgenoteerde sectorfondsen, waarmee we investeren in winkels, woningen, kantoren, vastgoed op science parken en landbouwgrond. Ook investeren we voor onze klanten in duurzame energiebronnen en internationale niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen en beursgenoteerde vastgoedaandelen.

Vastgoed draait om mensen

Met onze jarenlange ervaring weten we dat vastgoedvermogensbeheer in de kern draait om mensen. Mensen die op ons rekenen voor hun winkel-, woon- en werkgenot. Mensen die via hun pensioenfonds en verzekeraar rekenen op zekerheid. En natuurlijk onze eigen mensen.

Investeren in tools en talent

Wij investeren in geavanceerde systemen en tools én in het aantrekken en behouden van de meest ervaren en getalenteerde professionals. Het is onze overtuiging dat investeren in kwaliteit de beste garantie is voor rendement en waardeontwikkeling op de lange termijn. Door verantwoord te investeren in kwalitatief hoogwaardig vastgoed maken wij als team onze belofte 'beleggen met eeuwigheidswaarde' waar.

Onze missie

We creëren eeuwigheidswaarde voor onze beleggers en de maatschappij, door elke dag te ondernemen en verantwoord te investeren in kwalitatief hoogwaardig vastgoed.

test

dkfjkfj

Tree House Rotterdam