a.s.r. real estate
Over ons

Over ons

Al meer dan 125 jaar investeert a.s.r. real estate in vastgoed en beheert zij beleggingen voor institutionele investeerders. 

Over a.s.r. real estate

Al meer dan 125 jaar investeert a.s.r. real estate in vastgoed en beheert zij beleggingen voor institutionele investeerders. We zijn onderdeel van a.s.r., één van de grootste beursgenoteerde verzekeraars in Nederland. We beheren vastgoedportefeuilles die zich kenmerken door goede verhuurbaarheid in verschillende economische omstandigheden. a.s.r. real estate beheert namens a.s.r. de grootste private portefeuille landbouwgrond in Nederland.

Gedreven door langetermijnsucces: "eeuwigheidswaarde voor beleggers, gebruikers én samenleving"
Langetermijndenken zit in onze genen. We willen een bedrijf zijn waar klanten en relaties op kunnen vertrouwen en een waardevol onderdeel zijn van de maatschappij. Onze langetermijnvisie vertaalt zich in zorgvuldige selectie, beheer en (her-)ontwikkeling van agrarisch grond en vastgoed. Ook hebben we een sterke kwaliteitsfocus: we geloven dat kwaliteit zijn waarde behoudt en investeren daarom continu in onderhoud, goede materialen en duurzaamheid van gebouwen en duurzaam grondgebruik. Duurzaamheid is voor ons geen modewoord, maar de praktijk van meer dan 125 jaar beheren en investeren, midden in de samenleving.

Expert in vastgoedvermogensbeheer
Als professionele vastgoedvermogensbeheerder doen we continu (internationaal) onderzoek naar gebruikerswensen, de populariteit van locaties en andere ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Op basis van deze kennis ontwikkelen we uitgesproken visies op onze winkel-, woning-, kantoren-, science park- en landelijke vastgoedportefeuille. Ook zitten we dicht op ons vastgoed, kennen we veel van onze (professionele) huurders en hebben we intensief contact met internationale vermogensbeheerders en vastgoedfondsmanagers. Op die manier bewijzen we elke dag, met ons team en onze kennis, dat we expert in vastgoedvermogensbeheer zijn.

Onderdeel a.s.r.

a.s.r. real estate is onderdeel van a.s.r., een van de grootste verzekeraars in Nederland. a.s.r. is sinds juni 2016 genoteerd aan Euronext Amsterdam en is vanaf 19 maart 2018 opgenomen in de AEX.