Disclaimer

De informatie op dit deel van onze website is uitsluitend bestemd voor gekwalificeerde beleggers als bedoeld in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht. Bezoekers van de website dienen zich ervan bewust te zijn dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor naleving van alle op hen van toepassing zijnde plaatselijk geldende wetten en voorschriften.

Deze website bevat marketing materiaal.

Beleggen in een van de a.s.r. real estate fondsen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw geld verliezen. Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.
U dient uw beleggingsbeslissing te nemen op basis van alle karakteristieken en risico’s van het desbetreffende fonds, zoals geformuleerd in de prospectus en de Essentiële-informatiedocument (Eid) en het Key Information Document (KID/EID).
Meer informatie over duurzaamheid kunt u raadplegen via: https://asrrealestate.nl/sustainability-related-disclosures

Bevestig alstublieft dat u een gekwalificeerde belegger bent en dat u de disclaimer hebt gelezen, begrepen en deze accepteert. Ik heb de disclaimer gelezen en begrepen.

Afwijzen

Het fonds met toekomstbestendige kantoren bij intercitystations

€ 700

miljoen

Portfolio

6,3

jaar

WALT

96,7%

Bezettingsgraad

5 star

GRESB-rating

ASR Dutch Mobility Office Fund

Het ASR Dutch Mobility Office Fund investeert in duurzame kantoren op goed bereikbare locaties in Nederland, vlak bij de grotere intercitystations. Locaties die nu én in de toekomst belangrijk zijn. De kantorenportefeuille bestaat uit single- en multi-tenant gebouwen met een groen energielabel. Het grootste deel van de portefeuille ligt in de G5-steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Het fonds heeft een kwalitatief hoogwaardige pijplijn en staat open voor institutionele investeerders.

a.s.r. real estate en ESG

Verduurzaming kantoor Daalsesingel goed voor het klimaat

Inzicht in de negatieve effecten van klimaatverandering is essentieel om voorbereid te zijn op de impact die klimaatverandering heeft, nu en in de toekomst. Het ASR Dutch Mobility Office Fund heeft dit inzicht en neemt waar het kan nu al maatregelen zoals bij kantoor Daalsesingel 51 in Utrecht.

Lees meer
Daalsesingel Kantoor Verduurzaming ASR Dutch Mobility Office Fund
  • Het ASR Dutch Mobility Office Fund genereert een stabiel rendement voor u als institutionele investeerder. Van het soort kantoren uit het fonds – duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en op mobiliteitslocaties – zijn er niet zoveel. Daardoor hebben de kantoren structureel een hogere bezettingsgraad, wat leidt tot een stabiel inkomensrendement.

  • Duurzame kantoren zijn aantrekkelijk. Voor onze huurders en voor u als institutionele investeerder. Het fonds investeert continu in de duurzaamheid van kantoren waardoor alle kantoren een groen label (C of beter) bezitten en alle BREEAM-gecertificeerd zijn. In 2023 ontving het een 5 Star GRESB rating. Het ASR Dutch Mobility Office Fund behoort daarmee tot de best presterende fondsen wereldwijd op het gebied van duurzaamheid

  • Het fonds investeert in kwalitatief hoogwaardige kantoren in de directe omgeving van nationale en internationale mobiliteitsknooppunten in de vijf grootste steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Kantoren vlak bij (inter)nationale stationslocaties bieden een goede bereikbaarheid voor huurders en een levendige omgeving met veel voorzieningen. Dit maakt de kantoren van het fonds erg gewild.

  • Flexibiliteit en werken in een levendige omgeving. Dat is wat de millennial en volgende generaties willen. Ook reizen zij minder met de auto. De kantoren van het ASR Dutch Mobility Office Fund sluiten aan op de wensen van de Next Generation Workforce. Duurzaam en op een goed bereikbare locatie. Zo zijn de kantoren van het fonds een onderscheidende factor in de ‘war on talent’.

  • De Europese Commissie wil met het Sustainable Finance Action Plan de financiële sector ertoe bewegen om meer te beleggen in activiteiten die duurzaam zijn en op de langere termijn gericht.

    Een van de Europese verordeningen die voortvloeit uit het actieplan is de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR). Deze heeft als doel de informatieverschaffing over duurzame beleggingen binnen de financiële sector te verbeteren.

    SFDR verklaring

Dit team kan u alles vertellen over dit fonds

Dit is een foto van Pieter Vandeginste.

Pieter Vandeginste

fund director

Pieter is fund director van het ASR Dutch Mobility Office Fund. Pieter is eindverantwoordelijk voor het kantorenfonds van a.s.r. real estate.

Neem contact op
Dit is een foto van Alexandra Rosian.

Alexandra Rosian

fund manager

Alexandra is fund manager van het ASR Dutch Mobility Office Fund. Zij is het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) investeerders.

Neem contact op
Dit is een foto van Erwin Esselmann.

Erwin Esselmann

fund controller

Erwin is fund controller van het ASR Dutch Mobility Office Fund. Hij is verantwoordelijk voor de financiële verslaglegging van het kantorenfonds.

Neem contact op

Over het team

Het ASR Dutch Mobility Office Fund wordt geleid door een toegewijd en ervaren Fund Management Team, dat bestaat uit een fund director, fund manager en fund controller. Een team van asset managers, acquisitie managers, property managers en technisch asset managers onderhoudt het contact met de huurders en is verantwoordelijk voor de aan- en verkopen, exploitatie en beheer van de portefeuille. Het hele team is inhouse en volledig toegewijd aan het kantorenfonds, om onze investeerders en huurders optimaal te bedienen.