Inspirerende werkomgevingen op de meest toonaangevende science parken van Nederland

Delft, NEXT Delft
Oldelft ASR Dutch Science Park Fund TU Delft
TNO MEC ASR DSPF

Huren op Science Parks

Kantoren op science parken zijn aantrekkelijke vestigingslocaties met uitstekende faciliteiten en betaalbare voorzieningen voor zowel start-ups, scale-ups als volwassen bedrijven. Met interessante buren zoals de universiteit en gelijksoortige bedrijven die werkzaam zijn in dezelfde sector. De bedrijven maken deel uit van een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, kennisontwikkeling en kennisdeling centraal staan.

Wij verhuren kantoren die u volledig kunt huren maar ook verzamelgebouwen met gedeelde faciliteiten. Bij a.s.r. real estate huurt u duurzaam; wij streven een CO2-neutrale portefeuille na.

Een greep uit onze portefeuille

a.s.r. real estate en ESG

Zo maak je je werkplek nog duurzamer

Door te werken in één van onze gebouwen draag je al bij aan een duurzamere wereld. We stimuleren graag een groen en gezond gebruik van onze gebouwen. In onze groene gids lees je tips om energieverbruik te beperken, gezonder te leven en vooral: prettiger te werken in dit gebouw.

Download groene gids
Oldelft TU Delft ASR Dutch Science Park Fund

Dit team kan u alles vertellen over huren op science parks

Dit is een foto van Mariska Rimmelzwaan.

Mariska Rimmelzwaan

verhuurmanager

Mariska is verhuurmanager voor de scienceparkportefeuille bij a.s.r. real estate.

Neem contact op
Dit is een foto van Ellen Elschot.

Ellen Elschot

property en community manager

Ellen is de property- en communitymanager voor de sciencepark portefeuille bij a.s.r. real estate. Naast de verhuur en commerciële property management werkzaamheden, zorgt zij voor een bruisende community voor de multi-tenant gebouwen.

Neem contact op

Ons team

Graag helpen we u met de inventarisatie van de ruimte(n) en faciliteiten die uw bedrijf nodig heeft. Samen kijken we naar de mogelijkheden die voldoen aan uw wensen en budget en houden daarbij rekening met de potentiële groei van uw onderneming.

ASR Dutch Science Park Fund

Onze kantoren op science parken zijn onderdeel van het ASR Dutch Science Park Fund. Dit Fonds biedt institutionele beleggers de mogelijkheid om te investeren in duurzaam vastgoed dat de Nederlandse kennissector voedt.

ASR Dutch Science Park Fund
Exact TU Delft