De mooiste winkelgebieden verdienen de aantrekkelijkste winkels

Spuistraat Winkels Den Haag ASR Dutch Prime Retail Fund
Winkelcentrum Vleuterweide ASR Dutch Prime Retail Fund
Albert Heijn Winkelcentrum Leidscheveen Den Haag ASR Dutch Prime Retail Fund
Hooge Steenweg Winkels Den Bosch ASR Dutch Prime Retail Fund

Winkels huren

De winkelpanden die a.s.r. real estate verhuurt, vindt u in de belangrijkste winkelgebieden in Nederland. Panden die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van hun segment. Duurzaam, met aandacht voor beheer en onderhoud. Wij verhuren winkelruimten in drie segmenten: in high street retail in de top-16 steden, in dominante wijkwinkelcentra en in supermarkten. Deze drie segmenten zijn blijvend aantrekkelijk voor consumenten.

Een greep uit onze portefeuille

a.s.r. real estate en ESG

Zo maakt u uw winkel nog duurzamer

Als gebruiker van één van onze winkelpanden draagt u al bij aan een duurzamere wereld. We stimuleren graag een duurzaam gebruik van onze winkels. In onze groene gids leest u tips om uw energieverbruik te verlagen, afval te verminderen en een gezonde werk- en winkelomgeving te creëren.

Download groene gids
Eindstraat Winkels Breda ASR Dutch Prime Retail Fund

Dit team kan alles vertellen over het huren van winkels

Dit is een foto van Nico Spinhoven.

Nico Spinhoven

asset manager Noord-Nederland

Nico is asset manager voor de winkelpanden in de binnensteden van Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Groningen, Haarlem, Hilversum, Leeuwarden, Leiden en Zwolle. Daarnaast beheert hij winkelcentrum Luifelbaan in Leiden.

Neem contact op
Dit is een foto van Nadja Bressers.

Nadja Bressers

asset manager Zuid-Nederland

Nadja is asset manager voor de winkelpanden in de binnensteden van Amersfoort, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast beheert ze winkelcentrum Vathorst in Amersfoort, winkelcentrum Geerkade/van Bergenplein in Etten Leur en winkelcentrum Tref in Middelburg.

Neem contact op
Dit is een foto van Erik Calis.

Erik Calis

asset manager winkelcentra en Den Haag

Erik is asset manager voor de winkelpanden in de binnenstad van Den Haag. Daarnaast beheert hij winkelcentra Haagse Passage, Nieuwe Haagse Passage en Leidschenveen in Den Haag, Floriande in Hoofddorp en Terwijde en Leidsche Rijn Centrum in Utrecht.

Neem contact op
Dit is een foto van Boudewijn Vermeer.

Boudewijn Vermeer

asset manager winkelcentra en Rotterdam

Boudewijn is asset manager voor de winkelpanden in de binnenstad van Rotterdam. Ook heeft hij winkelcentra Hoge Vucht in Breda, Castellum in Houten, Linea Nova en Zuidplein in Rotterdam en Vianen en Vleuterweide in Utrecht in beheer.

Neem contact op

Ons team

Onze account- en asset managers weten wat er in uw regio speelt. Omdat wij zelf het beheer doen, kunt u rekenen op korte lijnen en een persoonlijke benadering. Of u nu een kleine plek zoekt voor het vermarkten van uw ambacht of ruimte voor uw internationale winkelketen. Neem vandaag nog rechtstreeks contact op met een van onze asset managers.

ASR Dutch Prime Retail Fund

De winkelpanden zijn onderdeel van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Dit Fonds staat open voor institutionele beleggers. De portefeuille is het resultaat van meer dan 125 jaar investeren en bestaat uit hoogwaardig winkelvastgoed met jarenlange stabiele huuropbrengsten en aantrekkelijke waardeontwikkeling.

Lees meer over dit fonds
LEGO Kalverstraat ASR Dutch Prime Retail Fund