Huizen en appartementen op aantrekkelijke locaties waar huurders zich thuis voelen

Laurierkwartier ASR Dutch Core Residential Fund
The Beacons Amsterdam ASR Dutch Core Residential Fund
De Meern Utrecht Woningen ASR Dutch Core Residential Fund
Huren Woningen ASR Marienpark Leidschendam

Woning huren

a.s.r. real estate verhuurt huizen en appartementen in heel Nederland. Het grootste deel ligt in de Randstad. De woningen en appartementen die wij verhuren zijn geschikt voor verschillende doelgroepen. Ze zijn betaalbaar, duurzaam onderhouden en staan op aantrekkelijke locaties.  

U wilt huren?

Inschrijven voor een nieuwbouwwoning doet u via de website van het nieuwbouwproject. Liever een bestaande woning huren? Neem dan contact op met onze verhuurmanager in uw regio.

Woningaanbod nieuwbouw

a.s.r. real estate en ESG

Duurzaamheidstips voor in uw woning

In huis kunt u een hoop energie besparen door duurzamer te leven. Wij geven u tips voor een duurzaam huishouden, goed voor het milieu én de portemonnee.

Lees meer
MVO tassen a.s.r. real estate

Hebt u een vraag?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 - 17.00 uur. Ons telefoonnummer is (030) 257 85 63. Mailen kan ook. Is a.s.r. real estate niet uw beheerder? Neem dan contact op met onze beheerder in uw regio.

ASR Dutch Core Residential Fund

De woningen zijn onderdeel van het ASR Dutch Core Residential Fund. Dit Fonds biedt institutionele beleggers toegang tot een volwassen en gediversifieerde woningportefeuille bestaande uit duurzame, hoogwaardige appartementen en eengezinswoningen.

Meer over dit fonds
RiMiNI Amstelveen ASR Dutch Core Residential Fund