Inhouse vastgoedmanagement met een persoonlijke aanpak

Huren en erfpachten

Wij zijn een professionele vastgoedvermogensbeheerder met een langetermijnvisie. Namens institutionele investeerders beheren we woningen, winkels, kantoren, vastgoed op science parken, agrarische grond en duurzame energiebronnen. Dat doen we op een verantwoorde manier: voor tevreden huurders en pachters. Met aandacht voor beheer en onderhoud. Het vastgoedmanagement doen wij veel inhouse. U kunt rekenen op korte lijnen en een persoonlijke aanpak.

20211111 ASR Agrarisch Joniisraeli 046 5D4 0539

Landelijk Vastgoed

Wij beheren de grootste private landbouwportefeuille in Nederland. Ondernemers in het landelijk vastgoed kunnen bij ons terecht voor erfpacht en pacht.

Meer over landelijk vastgoed
The Beacons Amsterdam ASR Dutch Core Residential Fund

Woningen

Wij verhuren huizen en appartementen in heel Nederland. Het grootste deel ligt in de Randstad. De woningen en appartementen die wij verhuren zijn geschikt voor verschillende doelgroepen en liggen op aantrekkelijke locaties.

Meer over woningen
Spuistraat Winkels Den Haag ASR Dutch Prime Retail Fund

Winkels

De winkelpanden die wij verhuren vindt u in de belangrijkste winkelgebieden in Nederland. Op high street locaties, wijkwinkelcentra en supermarkten. De winkelpanden die wij verhuren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van hun segment.

Meer over winkels
EDGE Eindhoven Artist's Impression

Kantoren

De kantoren die wij verhuren staan vlak bij de grotere intercitystations van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch en Zwolle. Zo bieden we huurders kantoorruimte in een levendige omgeving met veel voorzieningen én goede bereikbaarheid.

Meer over kantoren
Oldelft ASR DSPF TU Delft (1)

Commerciële ruimtes op Science Parken

Wij bieden commerciële ruimtes aan op science parken. Dit zijn aantrekkelijke vestigingslocaties met uitstekende faciliteiten en betaalbare voorzieningen voor zowel start-ups, scale-ups als volwassen bedrijven.

Meer over science parken