a.s.r. real estate

Even voorstellen: nieuwe rentmeester Ronald Kramer en rentmeesterassistente Ilona Groen

undefineda.s.r. landelijk vastgoed verwelkomt twee nieuwe collega’s. Ronald Kramer is vanaf september rentmeester voor rayon Zuid en Ilona Groen is vanaf juni werkzaam als rentmeesterassistente. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de regio Noord-Brabant, Limburg en het Rivierengebied. Heeft u uw onderneming in dit rayon? Ongetwijfeld dat u binnenkort een keer contact met ze zult hebben. Zij stellen zich graag alvast aan u voor.

Ronald Kramer (50), rentmeester:

Ik ben geboren en getogen in Arnhem. Na een aantal jaren gewerkt te hebben bij de Marechaussee heb ik in de jaren negentig de opleiding tot makelaar taxateur afgerond en daarna de rentmeestersopleiding aan de Hogeschool Larenstein. Van 1997 tot 2004 was ik werkzaam als zelfstandig makelaar/taxateur. Daarna ben ik naar Brazilië verhuisd, daar heb ik ruim vier jaar gewoond en gewerkt als zelfstandig ondernemer. Sinds ik terug ben in Nederland werkte ik bij de Dienst Landelijk gebied in Brabant en de Provincie Overijssel, daar heb ik veel zaken gedaan met agrarische ondernemers. Ik word omschreven als een creatieve gedreven adviseur die voor anderen klaar staat.

Waarom a.s.r. landelijk vastgoed?
a.s.r. landelijk vastgoed staat al jaren bekend als een betrouwbare partij met heldere en duidelijke financieringsproducten in de agrarische sector. In mijn functie als rentmeester bij a.s.r. landelijk vastgoed ligt er een mooie uitdaging voor me, namelijk agrarische ondernemers helpen om hun plannen te realiseren. Ik kijk ernaar uit om dit samen met u en mijn collega’s te gaan doen!

Ilona Groen (33), rentmeesterassistente:

Ik ben geboren in Hoornaar, een klein drop in de Alblasserwaard bij Gorinchem. De afgelopen jaren ben ik onder andere werkzaam geweest als officemanager bij De Landerije Makelaars en assistent accountmanager bij de Rabobank. De agrarische wereld is mij niet volledig onbekend. Zo hebben mijn grootouders een agrarische achtergrond en is het huis waar mijn ouders wonen de boerderij waar mijn vader is opgegroeid. Stelt u zich hier niet te veel bij voor want bijna alle grond is verkocht en wat er nu nog over is wordt vooral gebruikt voor mijn paarden, een van mijn grootste passies. Zo ben ik in mijn vrije tijd actief in de paardensport en voorzitter van de rijvereniging waar ik vanaf jongs af aan al lid van ben.

Waarom a.s.r. landelijk vastgoed?
Eigenlijk is het toeval dat ik bij a.s.r. landelijk vastgoed terecht ben gekomen. Maar al tijdens mijn eerste gesprek werd ik positief verrast, zo had ik bijvoorbeeld geen idee dat a.s.r. duurzaamheid zo hoog in het vaandel heeft staan. Het leuke aan mijn functie is het contact met de agrariërs en het een-op-een samenwerken met de rentmeester en hem zoveel mogelijk proberen te ontzorgen.