a.s.r. real estate

Even voorstellen

undefinedMarije Scherpenzeel, rentmeester assistente: ”Mijn roots liggen in het dorpje Zijderveld, tussen Utrecht en Den Bosch, waar ik ben opgegroeid in de polder op een oude boerderij. Mijn opa haalde zijn inkomen uit de boomgaard en de groentetuin, het beheren van grienden en werken op de boerderij. Mijn ouders gebruikten de grond daarna vooral als hobby. Na mijn studie architectonische vormgeving heb ik o.a. een periode gewerkt op een monumentaal architectenbureau. Hier heb ik als bouwkundig tekenaar, naast overige monumentale panden, mooie oude boerderijen mogen inmeten en uitwerken. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de financiële wereld. Ik werk sinds april 2012 bij a.s.r. binnen drie verschillende afdelingen van Leven en heb per 11 februari 2019 de overstap naar Vastgoed Landelijk gemaakt. Samen met rentmeester Raymond Gennissen beheren wij de portefeuille van Zuid-Holland en Zeeland.“

Waarom a.s.r. landelijk vastgoed?
“Het is fijn om te werken voor en met mensen die letterlijk voor ons eten zorgen. Het is gaaf om te zien hoeveel agrarische bedrijven bezig zijn met energieverbetering of hulp aan de natuur. Een bijkomstigheid is dat ik blijf werken bij een mooie energieke werkgever. a.s.r. real estate heeft mij altijd geïnteresseerd vanwege de ambitieuze en enthousiaste collega’s en de tastbare werkzaamheden. Bij Vastgoed Landelijk komen mijn achtergrond, mijn vorige werkzaamheden en mijn persoonlijke interesses samen.”

undefinedFadyan Pronk (39), portefeuille manager: “Ik ben geboren in Scheveningen en opgegroeid in het bosrijke Leersum. Ik woon in Maarssen met mijn vriendin Simone en we verwachten binnen enkele weken ons eerste kindje. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport (hockey, wielrennen) of geniet ik van een terras of etentje met vrienden. De afgelopen jaren heb ik diverse financiële functies in de vastgoed sector gehad, onder andere bij Kantoren Fonds Nederland en ING Real Estate. In 2015 startte ik als fund / business controller bij a.s.r. real estate voor het ASR Property Fund en de Landelijk Vastgoed portefeuille. Na vier jaar ervaring bij de financiële kant van de portefeuille mag ik nu de Landelijk Vastgoed portefeuille vanuit de business kant benaderen. Een mooie nieuwe stap waar ik mij de komende periode met veel enthousiasme op zal richten.”

Waarom a.s.r. landelijk vastgoed?
“De Landelijk Vastgoed portefeuille is binnen Nederland uniek met heldere en duidelijke pacht- en erfpachtproducten. In de afgelopen jaren die ik vanuit de financiële kant betrokken ben geweest bij Landelijk Vastgoed, heb ik het team leren kennen als ambitieus en professioneel. Ik kijk er naar uit om de samenwerking te intensiveren. Er liggen mooie kansen en uitdagingen voor mij om de organisatie verder te professionaliseren en bij te dragen aan de verduurzaming en groei van de portefeuille.”

undefinedJane van Pappelendam, rentmeester assistente: “Sinds 1 april 2019 ben ik officieel rentmeester assistente van Ryan Nijzink. Voor mij in het geheel geen logische stap, want van huis uit heb ik niks agrarisch meegekregen. Maar hiervoor werkte ik op de afdeling Levensverzekeringen, ook bij a.s.r. Een collega tipte mij voor de vacature property manager bij de afdeling Landelijk Vastgoed. Vanaf het moment dat ik hier startte is er een wereld voor me opengegaan. Elke dag leer ik weer nieuwe dingen over de agrarische sector en vind het allemaal reuze interessant. Na 3 jaar property manager ga ik nu als rentmeester assistente aan de slag. Het samenwerken met Ryan verloopt soepel en ik kijk er naar uit om samen met hem de portefeuille van Drenthe en Overijssel te beheren. Ik woon in het bosrijke Driebergen-Rijsenburg. Als je mij kent weet je dat ik hou van gezellige uitjes en tenniswedstrijden winnen en zeker niet hou van tenniswedstrijden verliezen. Het tennisseizoen is weer begonnen, dus ik ben na het werk heel vaak op de tennisbaan te vinden.”

Waarom a.s.r. Landelijk Vastgoed?
De gevarieerde portefeuille van Landelijk Vastgoed maakt mijn werk extra afwisselend en boeiend. Als rentmeester assistente krijg ik in het rayon Oost te maken met pacht, erfpacht en landgoederen. Mijn kennis van de agrarische sector groeit met de dag en ik voel dat ik helemaal op mijn plek zit bij Landelijk Vastgoed!”