a.s.r. real estate

Landelijk Vastgoed

Vastgoedvermogensbeheerder a.s.r. real estate vertegenwoordigt a.s.r. als eigenaar van grond en gebouwen in het landelijk gebied. Wij beleggen al meer dan 125 jaar in landelijk onroerend goed. Met een portefeuille van ongeveer 40.000 hectare grond is a.s.r. de grootste private eigenaar van landbouwgrond in Nederland. Ook hebben wij landgoederen en golfterreinen in eigendom.

Betrouwbare partner voor groene ondernemers
a.s.r. real estate gelooft in een sterk en vitaal landelijk gebied. Een gebied waar de agrariër een goede boterham kan verdienen, maar waar ook ruimte is voor wonen, recreatie, waterbeheer en natuur. a.s.r. biedt agrarisch ondernemers, bedrijven, particulieren en overheden de grond die zij nodig hebben om hun plannen en ambities te realiseren. a.s.r. real estate is een betrouwbare en stabiele partner. Of het nu gaat om grondfinanciering, het overnemen of het leveren van grond; wij hanteren een persoonlijke en flexibele aanpak. Wij zijn nuchter, degelijk en bieden onderscheidende oplossingen, waarbij wij altijd bereid zijn om een stap verder te gaan.

Portefeuille Landelijk vastgoed
Voor a.s.r. is grond een solide langetermijnbelegging. Wij geven onze gronden langjarig in gebruik door middel van pacht en erfpacht. Onze portefeuille omvat drie categorieën: Land- en tuinbouw, landgoederen en recreatie.

Creëer investeringsruimte:

Agrarische Grondwaarde Erfpacht

Agrarische Index Erfpacht

Loopbaan Erfpacht

Pacht

Contactgegevens Landelijk Vastgoed

U kunt ons bereiken via:
T: 030-257 84 94
E: landelijkvastgoed.realestate@asr.nl
P: Postbus 2007, 3500 GA Utrecht

Heeft u een klacht?
Neem contact op met uw rentmeester.
U kunt ook direct online uw klacht versturen.Portefeuille landelijk vastgoed

a.s.r. real estate beheert een portefeuille van circa 42.000 hectare grond. Met name land- en tuinbouwgrond, maar ook landgoederen en golfterreinen.