30 mei 2024 | 2 min.

Drie internationale modemerken in Amsterdam en Rotterdam

Recent sloot a.s.r. real estate huurovereenkomsten met internationale modemerken Uniqlo - op het Koningsplein in Amsterdam en de Lijnbaan in Rotterdam - en My Jewellery op de Leidsestraat in Amsterdam. Een mooie aanwinst voor deze onverminderd populaire winkelsteden. Ook de moeite waard op de Leidsestraat: de eind vorig jaar verbouwde winkel van New Balance, waarin ontmoeten en inspireren centraal staat.  

Uniqlo – Koningplein Amsterdam en Lijnbaan Rotterdam

De keuze van Uniqlo om zich te vestigen in twee winkelpanden van het winkelfonds onderstreept het commerciële potentieel en de aantrekkelijkheid van de winkelpanden in de portefeuille. Met de opening van de winkels op Koningsplein 2 in Amsterdam en Lijnbaan 177 in Rotterdam zet Uniqlo een belangrijke volgende stap in de uitbreiding op de Nederlandse retailmarkt.

Uniqlo Amsterdam

Uniqlo Amsterdam - Koningsplein

My Jewellery – Leidsestraat 19 Amsterdam
De winkel is door My Jewellery in afstemming met a.s.r. real estate duurzaam afgebouwd en heeft een volledig gasloze winkelexploitatie. Eigenaresse Sharon Hilgers begon in 2011 met de verkoop van zelfgemaakte sieraden via Facebook. Inmiddels is My Jewellery uitgegroeid tot een totaalconcept met de nieuwste trends op het gebied van sieraden, accessoires en kleding. Met de opening van de winkel aan de Leidsestraat 19 heeft My Jewellery nu 33 vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Amsterdam, Leidsestraat 19, My Jewellery, Interieur

My Jewellery - Leidsestraat 19 in Amsterdam

New Balance – Leidsestraat 30 Amsterdam
In december heeft New Balance na een lange verbouwing haar winkel heropend. De winkel heeft een uitgebreide metamorfose ondergaan om een nog betere en verfrissende winkelervaring te kunnen bieden. Waarbij de nadruk ligt op het centraal stellen van de consumenten in plaats van producten. Het nieuwe concept heeft als doel om de klanten te stimuleren om samen te komen, elkaar te inspireren en de authentieke New Balance stijl te ontdekken