Woning huren bij a.s.r. real estate

Bij a.s.r. real estate verhuren we woningen verspreid over Nederland. Het aanbod aan nieuwbouwprojecten bekijkt u op deze pagina. Via de website van het nieuwbouwproject kunt u zich inschrijven voor één van onze nieuwbouwwoningen.

Wonderwoods, Utrecht

De groene woontorens van Wonderwoods liggen midden in het beurskwartier in Utrecht, naast het centraal station. In de torens komen 252 huurwoningen. De appartementen worden goed afgewerkt met moderne badkamers en luxe keukens voorzien van inbouwapparatuur.

Ga naar verhuurwebsite

Wonderwoods

Op deze slide wordt getoond 45 S4 MASC Company Wonderwoods Still Cam001.

The Minister, Rijswijk

Aan de Sir Winston Churchilllaan wordt een voormalig kantoorgebouw getransformeerd tot een hoogwaardige woontoren van nieuwbouwkwaliteit met 310 appartementen, waarvan 220 bestemd voor de vrije sector huur. De appartementen worden compleet met keuken, badkamer en laminaatvloer opgeleverd. Voor elke huurder is er een parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.

Ga naar verhuurwebsite

The Minister

Op deze slide wordt getoond Rijswijk, Minister.

Haave, Haarlem

Nieuwbouwproject HAAVE bestaat uit 61 vrije sector huurappartementen verdeeld over twee gebouwen: Parkgebouw (47 woningen) en Singelgebouw (14 woningen). De parkappartementen en gracht-appartementen hebben bijna allemaal uitzicht op water of op het park. Langs de gebouwen wordt een wandelboulevard aangelegd. Winkelcentrum Schalkwijk ligt op 5 minuten fietsen. Amsterdam, Schiphol, bossen en strand zijn ook in de nabijheid.

Ga naar verhuurwebsite

Haave

Op deze slide wordt getoond HAAVE Haarlem ASR Dutch Core Residential Fund.