a.s.r. real estate

Woningen

Het ASR Dutch Core Residential Fund is het woningfonds van a.s.r. real estate en beschikt over een ruim aanbod aan huurwoningen. Kenmerkend aan onze woningportefeuille is dat het een gevarieerd aanbod van middenklasse appartementen en eengezinswoningen in voornamelijk de Randstad biedt, die zich goed laten verhuren onder verschillende economische omstandigheden. Door strakke controle op huurprijs, onderhoud, verkoop en aankoop van woningen, levert de woningportefeuille een stabiel rendement op voor onze aandeelhouders.

Tevreden huurders
Wij streven naar hoge tevredenheid van onze huurders. Zo worden onze woningen goed onderhouden met zowel groot onderhoud als dagelijks klein onderhoud. Er is persoonlijk contact met beheerders van complexen, en in het geval van klachten zijn wij direct aanspreekbaar en lossen deze op. Wij doen jaarlijks een tevredenheidsonderzoek onder onze klanten.

Langetermijn perspectief
Als belegger kunt u van vastgoedvermogensbeheerder a.s.r. real estate eerlijkheid en openheid verwachten. Wij zijn helder over het type woning waar wij wel of niet in investeren of over beslissingen die wij nemen. Beslissingen moeten volgens ons een langetermijnperspectief dienen. Wij kijken daarom kritisch naar onze eigen woningportefeuille. Elk jaar wordt een rendementstoets uitgevoerd en kiezen wij wat wij doen met een woning of complex; in portefeuille houden, renoveren of verkopen (per complex of uitponding).

Duurzame woningen
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij a.s.r. real estate. Buiten het feit dat wij energiezuinige verlichting toepassen in woningen of complexen en alleen met FSC goedgekeurd hout werken bij keukenrenovaties, heeft a.s.r. real estate voor Futura in Zoetermeer als eerste in Nederland, het BREEAM NL label "very good" voor een wooncomplex behaald.

Portfolio ASR Dutch Core Residential Fund

Portfolio

Appartementen en eengezinswoningen in met name het middenhuursegment. Bekijk een selectie van de portefeuille. 

Contactgegevens Woningen

U kunt ons bereiken via:
T: 030-257 85 63

Postadres
Postbus 2080
3500 GB Utrecht
Bezoekadres
Archimedeslaan 10
3584 BA Utrecht

Heeft u een klacht?
Neem contact op met de beheerder van uw woning.
U kunt ook direct online uw klacht versturen.