ASR Dutch Mobility Office Fund

Portefeuille

Een greep uit onze kantorenportefeuille

De kantorenportefeuille van het ASR Dutch Mobility Office Fund bestaat uit duurzame kantoren op goed bereikbare locaties in Nederland, vlak bij de grotere intercitystations in met name de G5.

Wonderwoods: een verticaal bos in Utrecht

De twee torens van het multifunctionele vastgoedproject Wonderwoods worden dé groene torens in het Stationsgebied van Utrecht. Met 360 bomen en 9.700 struiken en planten draagt dit gebouw bij aan het herstel van de stedelijke biodiversiteit. Het ASR Dutch Mobility Office Fund wordt eigenaar van de kantoorruimte van circa 14.000 m2 en het Playlab van circa 2.400 m2.

Wonderwoods in stationsgebied Utrecht

Wonderwoods Kantoor Utrecht ASR Dutch Mobility Office Fund (1)

The CubeHouse: duurzaam gebouw op de Zuidas

In dit kantoor strekt duurzaamheid verder dan de milieu-impact van bouw en ontwikkeling - het gaat ook over het versterken van de leefbaarheid van de gebouwde omgeving op langere termijn. Het ASR Dutch Mobility Office Fund wordt eigenaar. BNP Paribas, Arcadis en G&S vastgoed betrekken in 2024 als huurders het gebouw.

The CubeHouse

The CubeHouse ASR Dutch Mobility Office Fund Foto Zuidas Fotograaf Milan Hofmans

Tree House: een blikvanger voor de Rotterdamse Skyline

Het 130 meter hoge Tree House verrijst direct naast station Rotterdam Centraal en is een oogverblindende aanwinst voor Rotterdam. In dit mixed-use gebouw heeft ASR Dutch Mobility Office Fund de kantoor- en commerciële gebouwen van samen 17.000 m2 aangekocht.

Tree House

Tree House Kantoor Rotterdam ASR Dutch Mobility Office Fund (2)

Tree House vanaf Rotterdam Centraal station

Tree House Kantoor Rotterdam ASR Dutch Mobility Office Fund (1)

EDGE Eindhoven: een slim gebouw in een slimme stad

Het moderne hightech kantoorgebouw EDGE Eindhoven komt in de binnenstad van Eindhoven naast het Centraal Station. 25.000 m2 waar prettig en gezond werken voorop staan. EDGE Eindhoven is onderdeel van de gebiedsontwikkeling van het stationsgebied: Internationale Knoop XL. Het moderne hightech kantoor van 25.000 m2 wordt eigendom van het ASR Dutch Mobility Office Fund.

EDGE Eindhoven

EDGE Eindhoven Artist's Impression

EDGE Eindhoven

EDGE Eindhoven Artist's Impression Vanaf Spoor