17 oktober 2019 | 2 min.

a.s.r. real estate koopt het nieuwe hoofdkantoor van Oldelft Ultrasound op de TU Delft Campus

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Science Park Fund het nieuwe hoofdkantoor van Oldelft Ultrasound aan de Heertjeslaan 10 in Delft van cepezedprojects b.v. aangekocht. Het natuurinclusieve circulaire gebouw krijgt een oppervlakte van 3.840m² vvo en wordt opgeleverd met een BREAAM Excellent certificaat. De bouw start deze maand en de oplevering is voorzien in november 2020.

Oldelft artist's impression ASR Dutch Science Park Fund

Oldelft TU Delft artist's impression

Het eerder dit jaar opgerichte fonds investeerde dit jaar ook in het aan de A13 gelegen hoofdkantoor van Exact in Delft. Beide aankopen sluiten nauw aan bij de strategie van het ASR Dutch Science Park Fund om te investeren in vastgoed met een core risicoprofiel op de meest volwassen science parks van Nederland.

Luc Joosten, fund director ASR Dutch Science Park Fund: “Het hoofdkantoor van Oldelft is een mooie toevoeging aan onze portefeuille. Wij zijn erg blij met de hoge en vooral duurzame standaard van het pand, evenals met de toekomstige gebruiker Oldelft Ultrasound. Deze aankoop is een goed voorbeeld van een investering met een aantrekkelijk risico-rendementsprofiel op het type locaties die het ASR Dutch Science Park Fund op het oog heeft.”

Menno Rubbens, directeur cepezedprojects b.v.: “Het nieuwe hoofdkantoor van Oldelft Ultrasound is een state-of-the-art gebouw voor een innovatief Delfts bedrijf waarop de stad en de TU Delft Campus trots mogen zijn. cepezed laat met het project goed zien dat het klanten van a tot z kan begeleiden in hun huisvestingswensen. Het is niet alleen ontwikkeld door cepezed, maar ook ontworpen én de bouw wordt door cepezed gecoördineerd. Belangrijke kenmerken van het nieuwe hoofdkantoor zijn natuurinclusiviteit en circulariteit.”

Rob Smallenburg, CEO Oldelft: “In het 80-jarig bestaan vieren we als Oldelft het slaan van de eerste paal voor het nieuwe hoofdkantoor aan de Heertjeslaan. We kunnen haast niet wachten om te verhuizen. Dit prachtige pand geeft ons de gelegenheid om verder te groeien en om de indeling van onze R&D en productie ruimtes te optimaliseren. Voor onze medewerkers wordt het een plezier om straks elke dag in zo’n prettige werkomgeving te werken.”