14 april 2020 | 2 min.

Oplevering 63 huurappartementen Parkzicht in IJmuiden

Woensdag 8 april is appartementencomplex Parkzicht in IJmuiden opgeleverd aan het ASR Dutch Core Residential Fund, het woningfonds van a.s.r. real estate. Parkzicht omvat 63 huurappartementen in het middensegment en is gelegen aan het Stadspark in IJmuiden, op steenworp afstand van het strand, duingebied en het centrum van IJmuiden. Op 9 april hebben de huurders de sleutel van hun nieuwe woning ontvangen.

Ijmuiden Woningen ASR Dutch Core Residential Fund

Woningen Parkzicht in IJmuiden

Het appartementencomplex is volledig verhuurd en draagt bij aan de diversiteit van het woningaanbod in IJmuiden, die voornamelijk bestaat uit sociale huurwoningen en koopwoningen. De woningen zijn energiezuinig en voorbereid op gasloos wonen. Daarnaast zijn de daken voorzien van zonnepanelen.

De in totaal 63 3-kamer appartementen variëren van 78 tot circa 87 m2, hebben een binnentuin, eigen berging, parkeerplaats en royale buitenruimtes. De bovenste woonlagen hebben uitzicht op de duinen, zee en/of het Noordzeekanaal. Het appartementencomplex maakt deel uit van de ontwikkeling van het Stadspark en is gelegen in een groene omgeving.

Zowel tijdens de laatste fase van de bouw als bij de oplevering aan de huurders zijn de COVID-19 richtlijnen van het RIVM strikt gehanteerd. Zo werden de woningen gefaseerd opgeleverd, vond contact alleen op afstand plaats en verliep de oplevering deels via een app op de telefoon.

Parkzicht IJmuiden is een ontwikkeling van Van Wijnen.