29 mei 2019 | 2 min.

Oplevering 41 huurappartementen in The Beacons in Amsterdam

Donderdag 23 mei is de oplevering van de 41 vrije sector huurappartementen in The Beacons op het Zeeburgereiland in Amsterdam. Dit is een project van a.s.r. real estate namens het ASR Dutch Core Residential Fund. Het markante gebouw staat in de Sportheldenbuurt aan de Eef Kamerbeekstraat en toont - samen met het naastgelegen gebouw - in de avond als twee lichtbakens aan de noordwest-zijde van Zeeburg. Het is een ontwerp van Paul de Ruiter Architects.

The Beacons woningen Amsterdam ASR Dutch Core Residential Fund

The Beacons, Amsterdam

Het woonprogramma bestaat hoofdzakelijk uit driekamerappartementen met een gemiddelde woonoppervlakte van 76 m². Alle appartementen hebben een hoogwaardige afwerking en eigentijdse gemakken, zoals elektrisch bedienbare zonneschermen, vloerverwarming en vloerkoeling. De appartementen zijn verder voorzien van een luxe keuken, mooi sanitair en een ruim balkon of terras.

Nieuwe stadswijk met grote moestuin en omringd door water
Wonen in The Beacons betekent snel met de auto op de Ring A10 én snel met de fiets of het openbaar vervoer in hartje Amsterdam. a.s.r. real estate is op Zeeburgereiland één van de initiatiefnemers van een buurtmoestuin van ca. 2000 m². De buurtmoestuin is een project met de Gezonde Stad en diverse beleggers. Het eiland wordt geheel omsloten door het water van het IJ en het Amsterdam-Rijnkanaal. Zeeburgereiland ligt binnen de ring A10, ten oosten van de Indische Buurt en het Oostelijk Havengebied en ten westen van IJburg.

Het project bevat ook nog 63 koopappartementen en een parkeergarage. AM is de ontwikkelaar en in 2018 en 2019 is het gebouwd door BAM. De verhuur werd verzorgd door Eefje Voogd Makelaardij.