29 april 2024 | 2 min.

Martin Kraaij nieuwe fund director ASR Dutch Science Park Fund

Martin Kraaij wordt per 1 mei benoemd tot fund director van het ASR Dutch Science Park Fund. Dit niet-beursgenoteerde vastgoedfonds investeert in commercieel vastgoed op de meest aantrekkelijke science parks van Nederland en richt zich op institutionele beleggers. Als fund director zal Martin werken aan verdere groei van het ASR Dutch Science Park Fund en aan nieuwe samenwerkingsverbanden met universiteiten, science parks en bedrijven.

Martin Kraaij startte na zijn studie bouwkunde en master 'Real Estate Management & Development' aan de TU Eindhoven zijn carrière als projectmanager bij Draaijer+Partners. Daarna werkte hij bij DTZ Zadelhoff en Cushman & Wakefield als vastgoedadviseur in de Rotterdamse en Utrechtse kantorenmarkt. Hij werkte ook twee jaar bij ontwikkelaar Blauwhoed als selectiemanager waar hij de acquisities en tenders begeleidde. Sinds 1 november 2020 is Martin Kraaij in dienst van a.s.r. real estate als acquisitie & assetmanager voor het ASR Dutch Science Park Fund. Hij gaat per 1 mei de functie van fund director van datzelfde fonds invullen.

Per 1 mei treedt ook Benny Ng toe tot het Fund Management team van het ASR Dutch Science Park Fund. Benny promoveerde in 2020 aan de TU Eindhoven op ‘Demand-driven Science Parks’ en is sindsdien een veelgevraagde spreker op symposia. Benny maakt de overstap van de afdeling Research & Intelligence van a.s.r. real estate naar de afdeling Fund Management.

Martin Kraaij Website

Martin Kraaij, fund director ASR Dutch Science Park Fund

Benny Ng

Benny Ng, fund manager ASR Dutch Science Park Fund