22 augustus 2022 | 1 min.

Luc Joosten benoemd tot managing director van ASR Real Assets Investment Partners

Luc Joosten is per 1 september benoemd tot managing director van de afdeling ASR Real Assets Investment Partners. Samen met Jeroen Winkelman en Herman Gelauff vormt hij het Management Team van ASR Real Assets Investment Partners dat onafhankelijk opereert van het Management Team van a.s.r. real estate.

ASR Real Assets Investment Partners levert adviesdiensten aan een brede klantenbasis van institutionele beleggers. Het team heeft een adviesportefeuille van circa € 6 miljard waarbij de focus ligt op Vastgoed- en Infrastructuurinvesteringen in Europa, Noord Amerika en Azië Pacific. ASR Real Assets Investment Partners is ontstaan uit de samenvoeging van Sweco Capital Consultants en het team Investment Partners van a.s.r. real estate.

Luc Joosten is sinds 2012 werkzaam bij a.s.r. real estate als onder andere hoofd Fund Management en fund director voor het ASR Dutch Science Park Fund. Voor de functie van fund director ASR Dutch Science Park Fund en de functie hoofd Fund Management wordt een opvolger gezocht.

Luc Joosten

Luc Joosten