12 april 2022 | 2 min.

Dstrezzed opent nieuwe winkel in de Lange Elisabethstraat in Utrecht

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund de winkel aan de Lange Elisabethstraat 8 in Utrecht verhuurd aan Dstrezzed. Het gaat in totaal om circa 287 m², waarvan circa 132 m² winkelruimte op de begane grond. De winkel zal medio april 2022 haar deuren openen.

Dstrezzed staat voor iconische en comfortabele kleding voor de man die het op ieder moment van de dag kan dragen. Het is een mannenmodemerk, opgericht in 2010 en te koop in verschillende landen. In Nederland telt het merk momenteel 7 vestigingen. De Dstrezzed winkels zijn gevestigd in monumentale panden op high end locaties. De uitstraling en locatie van het winkelpand Lange Elisabethstraat 8 sluiten naadloos aan op de vestigingseisen van Dstrezzed. De Dstrezzed-winkel op het Oudkerkhof in Utrecht zal per september getransformeerd worden naar een premium Dstrezzed verkooppunt.

a.s.r. real estate werkt aan duurzame en toekomstbestendige portefeuilles. Dstrezzed bouwt haar winkels authentiek en hoogwaardig af en zet meer en meer in op transparantie en duurzaamheid. a.s.r. real estate is dan ook verheugd dat zij het modemerk in haar portefeuille mag verwelkomen. Naast het pand op de Lange Elisabethstraat 8 bezit a.s.r. real estate nog 11 winkelpanden in de binnenstad van Utrecht verspreid over de Bakkerstraat, Steenweg, Choorstraat en de Oudegracht.

Brickstone Retail heeft namens a.s.r. real estate geassisteerd bij deze transactie. Namens Dstrezzed was Jacobs Van Der Meij Real Estate betrokken als adviseur.

Utrecht, Lange Elisabethstraat, Fotograaf John Verbruggen