24 november 2017 | 2 min.

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer wint de Gouden Baksteen van JLL tijdens Realwise

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer wint de Gouden Baksteen 2017 van JLL. De Gouden Baksteen 2017 werd gisteravond in ontvangst genomen door Dick Gort, CEO bij a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer. De uitreiking vond plaats tijdens de derde editie van Realwise, het jaarlijkse evenement van JLL in de Hermitage. De Gouden Baksteen is gekoppeld aan het jaarlijkse beleggersonderzoek van JLL naar het vastgoedbeleggingsbeleid. In dit onderzoek onder nationale en internationale vastgoedbeleggers, verkozen de respondenten een collega investeerder die zich in hun ogen het afgelopen jaar heeft onderscheiden in onder meer strategie, gevoerd beleid, of behaalde prestaties.

Dré van Leeuwen, Head of Capital Markets bij JLL Nederland: “Het afgelopen jaar heeft a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer zich als Nederlandse institutionele belegger onderscheiden door een Nederlands kantorenfonds op te richten. Met het aangetrokken Aziatische kapitaal hadden zij een duidelijke strategie ‘het aankopen van kantoorvastgoed rondom mobiliteitsknooppunten’. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer is erin geslaagd zichzelf onderscheidend te positioneren op het gebied van strategie, gevoerd beleid als behaalde prestaties. Dit maakt a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer een terechte winnaar van de Gouden Baksteen 2017.”

Dick Gort, CEO bij a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer: “Al meer dan 125 jaar investeert a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer in vastgoed voor institutionele investeerders. Onderdeel van onze langetermijnvisie is onze overtuiging dat investeren in kwaliteit de beste garantie is voor rendement en waardeontwikkeling op de lange termijn. De duidelijke keuze voor locatie en type vastgoed kenmerkt de strategie van al onze vastgoedfondsen. We zijn blij met de erkenning van nationale en internationale beleggers en trots op het winnen van de Gouden Baksteen 2017.”

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer heeft een duurzaam lidmaatschap aangeboden gekregen van JLL for HomePlan ter waarde van €3.500,-. JLL for HomePlan is een samenwerking waarbij wordt geïnvesteerd in een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns Amerika en Zuidelijk Afrika. Het huis is geen doel op zich, maar een middel om bewoners een kans te geven zich verder te ontwikkelen. Deze duurzame donatie is een investering in een betere toekomst.