30 maart 2016 | 1 min.

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en SUSTAY tekenen overeenkomst voor 36 eengezinswoningen in Arnhem

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en huurwoningontwikkelaar SUSTAY|verantwoord wonen hebben een turn-key overeenkomst gesloten voor 36 energiezuinige eengezinswoningen in Malburgen-West te Arnhem.

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer doet deze investering namens het ASR Dutch Core Residential Fund. Schutte Bouw & Ontwikkeling uit Zwolle neemt de realisatie van de woningen voor haar rekening. De woningen zijn ontworpen door IKB Architecten. Het project is tot stand gekomen door nauwe samenwerking tussen Sustay, gemeente Arnhem, woningcorporatie Volkshuisvesting en de omgeving. De bouw van het project start in september 2016 en de woningen worden begin 2017 opgeleverd.

De locatie maakt deel uit van het Ontwikkelingsplan Malburgen. De woningen zijn gelegen in een groene parkachtige omgeving langs de kunstroute. Diverse voorzieningen zoals winkels, zwembad, sport en scholen zijn op loopafstand. Met het project wordt voorzien in een grote behoefte aan betaalbare vrije sector huurwoningen die geschikt zijn voor diverse doelgroepen. Het is een van de laatste plekken waar gewerkt wordt aan de afronding van de vernieuwing van Malburgen.