19 februari 2024 | 1 min.

a.s.r. real estate sluit overeenkomst met Inditex voor Lijnbaan 132 in Rotterdam

a.s.r. real estate heeft een huurovereenkomst gesloten met Inditex voor circa 1500 m2 winkelruimte in Forum Rotterdam. De nieuwe winkel met de formule Pull&Bear aan de Lijnbaan 132 opent eind februari 2024 zijn deuren.

Boudewijn Vermeer, assetmanager a.s.r. real estate: “Wij zijn enorm trots en verheugd met de komst van Pull&Bear in onze prachtige winkel. Rotterdam en met name het deel van de Lijnbaan waar Pull & Bear zich nu vestigt is in trek bij (inter)nationale retailers. Binnenkort zullen meer nieuwe transacties bekend gemaakt worden”.

Makelaarskantoor KroesePaternotte, trad op namens de vertrekkende huurder en advocatenkantoor Hemwood begeleide verhuurder gedurende de juridische afwikkeling. Fimek Real Estate verzorgde namens a.s.r. real estate de technische begeleiding.

Over Pull&Bear

Pull&Bear maakt deel uit van de Inditex-groep en is op dit moment actief in 76 landen.

Forum Rotterdam

Forum Rotterdam is een gezamenlijk project van a.s.r. real estate, Multi Netherlands en Syntrus Achmea Real Estate & Finance in de binnenstad van Rotterdam. Forum Rotterdam is een multifunctioneel concept en ligt tussen de belangrijkste winkelstraten, Coolsingel, Binnenwegplein, Lijnbaan en Beurstraverse. Het project omvat in totaal 64.000 m2 ruimte voor winkels, horeca, kantoren en appartementen.

Forum Lijnbaan Rotterdam Foto Corné Bastiaansen