05 juni 2018 | 1 min.

a.s.r. real estate en AM sluiten overeenkomst voor 43 woningen in Brouwershof Veenendaal

a.s.r. real estate en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM hebben vandaag op de vastgoedbeurs Provada een overeenkomst gesloten voor de verkoop van 43 appartementen in Brouwershof in Veenendaal. Deze woningen worden toegevoegd aan de portefeuille van het ASR Dutch Core Residential Fund. De ontwikkeling van dit bouwblok is onderdeel van het centrumplan Brouwerspoort, een omvangrijke samenwerking tussen de gemeente Veenendaal en AM.  

Brouwershof

Eind 2017 sloten de gemeente Veenendaal en AM een koopovereenkomst voor de locatie. De bouw van de door Klunder Architecten ontworpen woningen start naar verwachting begin 2019. Naast de 43 huurappartementen biedt Brouwershof ruimte aan nog eens 18 eengezinswoningen en 38 appartementen voor de particuliere markt. De voor Brouwerspoort kenmerkende stijl van grote stadshuizen wordt in dit deelplan doorgezet met een duidelijke relatie met het industriële verleden. Voor meer informatie over de ontwikkeling van Brouwershof kijkt u op: www.woneninbrouwershof.nl.

Succesvolle samenwerking a.s.r. real estate en AM

De gesloten overeenkomst tussen a.s.r. real estate real en AM voor de 43 appartementen bevestigt de goede samenwerking tussen deze partijen. Zo resulteerden eerdere gezamenlijke trajecten in verwerving van gebiedsontwikkelingen als Bajes Kwartier, The Beacons en Cruquiuswerf in Amsterdam.