08 maart 2022 | 2 min.

ASR Dutch Science Park Fund koopt kantoorgebouw Cumulus in Delft

ASR Dutch Science Park Fund breidt haar portefeuille uit met de aankoop van kantoorgebouw Cumulus in Delft. Huurders Ampelmann Operations, een spin-off van de TU Delft, en OGD ICT-services zijn beide onderdeel van het ecosysteem van TU Delft Campus.

Kantoorgebouw Cumulus aan de Rotterdamseweg 380 is vorig jaar volledig gerenoveerd. In het gebouw zijn het hoofdkantoor van Ampelmann Operations en OGD ICT-services  gevestigd en is daarmee volledig verhuurd. Het gebouw van 5.029 m² heeft vier verdiepingen en is door de centraal gelegen entree goed in te delen voor één of meerdere huurders. De begane grond is circa 1.640 m2 groot en met haar vrije hoogte van ruim 4 meter ook te gebruiken als makerspace of labruimte. Naast 124 parkeerplaatsen is er voor de logistiek een loadingdock en overheaddeur aanwezig. Dit biedt een grote mate van flexibiliteit als het gaat om de uitwisselbaarheid van functies waardoor het gebouw ook op de lange termijn toekomstbestendig is.

Cumulus, Rotterdamseweg 380 In Delft

Cumulus, Rotterdamseweg 380 in Delft

Locatie kantoor Cumulus
Kantoor Cumulus op de Rotterdamseweg 380 ligt precies op het grensvlak van de werklocaties Schieoevers en TU Delft Campus, pal tegenover de faculteit Lucht & Ruimtevaart en naast het fieldlab SAMXL van TU Delft op het Zuidelijke deel van TU Delft Campus. Deze locatie legt letterlijk de verbinding tussen hoogwaardige R&D op TU Delft Campus en innovatieve maakindustrie op de Schieoevers waar de afgelopen jaren een aantal TU Delft gerelateerde partijen en activiteiten zijn neergestreken.

Groeiend ecosysteem op TU Delft Campus
Het TU Delft Campus ecosysteem dat bestaat uit meer dan tweehonderdvijftig startups, scale-ups, bedrijven, fieldlabs (fysieke testlocaties voor innovaties), onderzoeksinstellingen, groeit. Door de unieke mogelijkheden voor samenwerking en co-creatie die TU Delft Campus biedt, kunnen baanbrekende innovaties versneld de maatschappij bereiken.