06 juli 2017 | 1 min.

ASR Dutch Core Residential Fund koopt appartementen in Waddinxveen en Monster

Het ASR Dutch Core Residential Fund heeft 25 appartementen (project Gouwe Zicht) in Waddinxveen aangekocht van ASR Vastgoed Projecten en 22 appartementen en maisonnettes in het centrum van Monster aangekocht van Hoogvliet Beheer.

Joost Compaan, asset manager bij a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer: “Met de aankoop van de woningen in Waddinxveen en Monster geeft het ASR Dutch Core Residential Fund invulling aan haar ambitie om de portefeuille te verjongen. Beide aankopen zijn mooie voorbeelden van recent ontwikkelde woningprojecten in economisch sterke gemeenten in de Randstad.”

Waddinxveen, Gouwe Zicht

Het appartementencomplex bestaat uit 25 appartementen in het nieuwe centrum van Waddinxveen, gelegen aan het Gouweplein. De appartementen zijn tussen de 81 en 104 m2 groot en beschikken veelal over meerdere buitenruimtes. Dankzij grote raampartijen zijn de appartementen erg licht.

Waddinxveen, Gouwe Zicht , woningen ASR Dutch Core Residential Fund

Woningen Waddinxveen

Monster

De 22 appartementen en maisonnettes die zijn aangekocht in het centrum van Monster zijn gelegen aan het Molenerf en omgeving. De meeste woningen dateren uit 2013 en zijn ruim met oppervlaktes tussen de 75 en 130 m2.