06 juni 2018 | 1 min.

ASR Dutch Core Residential Fund koopt 63 appartementen in IJmuiden

Vandaag tekenden Robbert van Dijk namens het ASR Dutch Core Residential Fund en de heer Hutten namens Van Wijnen op de Provada de overeenkomst voor de aankoop van 63 nieuwbouwappartementen in het project Parkzicht in IJmuiden.

Het wooncomplex Parkzicht is gelegen in het Stadspark, op een steenworp afstand van het strand en in de nabijheid van diverse voorzieningen. Het complex bevat 63, 3-kamerappartementen van circa 85 m2. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage met voor elk appartement een parkeerplaats en een berging. Van Wijnen start de bouw rond oktober van dit jaar en verwacht de appartementen rond februari 2020 op te leveren. De verkoop werd begeleid door Aqua Vastgoed.

Robbert van Dijk, Fund Director ASR Dutch Core Residential Fund: “Wooncomplex Parkzicht omvat goede en ruime appartementen op een aantrekkelijke locatie. Dat maakt de appartementen goed verhuurbaar aan een brede doelgroep en een goede aanvulling op onze portefeuille.”

Peter Hutten, regiodirecteur Van Wijnen: “Er is grote behoefte aan middeldure huurwoningen in IJmuiden. Door de realisatie van deze huurwoningen creëren we een betekenisvolle plek voor 63 huishoudens.”