30 mei 2022 | 2 min.

ANWB opent winkel in Leidsche Rijn Centrum

a.s.r real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. een nieuwe huurovereenkomst met ANWB Retail B.V. voor Leidsche Rijn Centrum in Utrecht. De verhuurde ruimte ligt aan de Wenenpromenade 60 en heeft een oppervlakte van circa 427 m2 . De winkel zal op 10 juni haar deuren openen.

ANWB winkel
In de winkel aan de Wenenpromenade vinden klanten alles om er lekker op uit te trekken – van stevige wandelschoenen tot fiets- en wandelkaarten, rugzakken, kleding en allerlei handige gadgets. De winkel is eigentijds en meer op de belevenis gericht. De seizoenen spelen daarbij een essentiële rol. Op eenvoudige wijze wordt het interieur per jaargetijde getransformeerd. Uiteraard kunnen klanten ook in de winkel terecht voor informatie en advies over een verzekering, visumaanvraag of internationaal rijbewijs.

CBRE en Engelvast hebben namens a.s.r. real estate de onderhandelingen gevoerd.

Leidsche Rijn Centrum
Leidsche Rijn Centrum is het moderne stadscentrum voor een stadsdeel van bijna 100.000 inwoners. Om in te shoppen, verse boodschappen te halen en om bij heerlijk eten te genieten van quality time met vrienden en familie. Een ontmoetingsplek voor Leidsche Rijners, stad- en streekgenoten. De winkelervaring in het stadscentrum wordt vergroot met de LRC-app. De eerste twee uur parkeren is gratis.

Luchtfoto 3 Vind Ik Best Passend