29 september 2022 | 2 min.

Hoe tevreden zijn onze (erf)pachters?

a.s.r. real estate heeft een pachterstevredenheidsonderzoek uitgevoerd in samenwerking met Customeyes. Dankzij jullie feedback kunnen we onze huidige dienstverlening met een frisse blik onderzoeken en inspelen op wat (erf)pachters belangrijk vinden, nu én in de toekomst.

Wat zijn de uitkomsten van het pachtersonderzoek?
De (erf)pachters zijn tevreden over de samenwerking met a.s.r. real estate. We worden omschreven als een betrouwbare partner. De relatie met onze medewerkers en onze rentmeester(-assistenten)wordt als goed beoordeeld. Daar zijn we blij mee.

Toekomstige ontwikkelingen
Het onderzoek geeft ons ook richting voor toekomstige ontwikkelingen. We kunnen meer van toegevoegde waarde zijn door onze capaciteit om mee te denken met u als (erf)pachter proactief in te zetten. Dat is een belangrijke uitkomst waar we ons zeker over gaan beraden. We hebben in elk geval al besloten het klantenpanel en klantenbijeenkomsten weer nieuw leven in te blazen! Ook is er behoefte aan meer uitleg over onze duurzaamheidskorting. In deze nieuwsbrief vindt u een artikel over de duurzaamheidskorting, de voorwaarden en de mogelijkheid tot aanmelden.  

Heeft u vragen of aanvullende feedback?
Wilt u meer weten over het onderzoek en de acties die we ondernemen na aanleiding van de resultaten? Mocht u nog meer willen weten, neem dan gerust contact op met uw rentmeester of rentmeester assistent. Blijf vooral uw mening met ons delen. Zo kunnen wij op onze beurt continu onze dienstverlening blijven verbeteren.