a.s.r. real estate

De potentie van stationsgebied Eindhoven en de stad Eindhoven

17-11-2020
De potentie van stationsgebied Eindhoven en de stad Eindhoven

Vandaag is aangekondigd dat het ASR Dutch Mobility Office Fund en ASR Dutch Core Residential Fund EDGE Eindhoven hebben gekocht. Het duurzame nieuw te ontwikkelen project komt gelegen aan de Stationsstraat en is onderdeel van het stationsgebied. Het gehele stationsgebied van Eindhoven wordt vernieuwd onder de noemer Internationale Knoop XL. Met deze transformatie moet het stationsgebied van Eindhoven het visitekaartje worden van de Brainport-regio. Mede door de sterke ontwikkelingen van de Brainport-regio de laatste jaren, spreken we niet langer van G4 maar van G5 en ook de prognoses zijn zeer positief. Onderzoek van de researchafdeling van a.s.r. real estate bevestigt dit. Wilt u meer lezen?

Vorige