17 maart 2021 | 2 min.

Xenos, Lui & Lei en Tandgenoten nieuwe huurders in Leidsche Rijn Centrum

a.s.r real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. drie nieuwe huurovereenkomsten voor Leidsche Rijn Centrum. De ruimte van circa 606 m2 aan de Luxemburgpromenade 121, die vrij kwam door het faillissement van Miss Etam, is kort daarna verhuurd aan Xenos. Daarnaast werden er huurovereenkomsten gesloten met Lui & Lei en tandartspraktijk Tandgenoten. Met deze drie nieuwe huurders is het gevarieerde aanbod in Leidsche Rijn Centrum verder uitgebreid.

Xenos biedt een combinatie van non-food producten met focus op wonen en tafelen en met food producten voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos is een mooie toevoeging aan het complete aanbod van winkels en horeca in Leidsche Rijn Centrum. Engelvast en CBRE hebben namens a.s.r. real estate de onderhandelingen gevoerd.

Leidsche Reijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum

Lui & Lei is in december 2020 gestart met een tijdelijke winkel aan de Luxemburgpromenade en heeft nu een langjarige overeenkomst gesloten voor een winkel van circa 100 m2, gelegen aan de Parijsboulevard 178. Deze kledingwinkel biedt hippe mode voor dames en kinderen. Na een uitgebreide verbouwing zal de winkel, indien mogelijk, op 1 april haar deuren openen.

Tandartspraktijk Tandgenoten is gelegen aan de Vaduzdijk 33 in Utrecht en is circa 260 m2 groot. Brecheisen Bedrijfsmakelaars heeft namens a.s.r. real estate de onderhandelingen gevoerd.

Leidsche Rijn Centrum
Leidsche Rijn Centrum is het moderne stadscentrum voor een stadsdeel van bijna 100.000 inwoners. Om in te shoppen, verse boodschappen te halen en om bij heerlijk eten te genieten van quality time met vrienden en familie. Een ontmoetingsplek voor Leidsche Rijners, stad- en streekgenoten. De winkelervaring in het stadscentrum wordt vergroot met de LRC-app. Bij aankopen worden punten gespaard die in te wisselen zijn op acties van horeca en winkels in het stadscentrum. De eerste twee uur parkeren is gratis.