25 februari 2021 | 1 min.

Twee verlengingen en één nieuwe huurovereenkomst voor winkelcentrum Castellum in Houten

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund de huurovereenkomsten verlengd met Hairstylist Robbert en Haarstudio Bella Capelli in winkelcentrum Castellum in Houten. Daarnaast wordt het winkelaanbod uitgebreid met een try-out store van Non Stop Fashion. Deze winkel van circa 165 m2  gelegen aan Carlo 19 in Houten is recentelijk verbouwd en klaar voor de opening.

Non Stop Fashion richt zich op betaalbare kwaliteitskleding en is al sinds 1979 een begrip in de provincie Utrecht. De winkel in Houten is de derde winkel die zij huren van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Mocht de try-out store een succes zijn dan gaan ze op zoek naar een permanente locatie in winkelcentrum Castellum.

Winkelcentrum Castellum Houten

Winkelcentrum Castellum in Houten

Winkelcentrum Castellum Houten 

Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van circa 8.500 m2 met een grote overdekte parkeergarage, een goede bereikbaarheid en een gevarieerd winkelaanbod met sterke dag- en avondhoreca. Naast bijvoorbeeld Hoogvliet en Albert Heijn zijn er meerdere landelijke ketens gevestigd waaronder een Etos, The Readshop, SNS en Kruidvat. Ook speciaalzaken zoals Bakkerij Hogenboom, Peter Ultee Groenten & Fruit en Gelderblom Slagerij en diverse horeca zaken zijn goed vertegenwoordigd.