24 januari 2024 | 1 min.

Strafrechtadvocatenkantoor Sjöcrona van Stigt huurt kantoorruimte in Willemswerf Rotterdam

Strafrechtadvocatenkantoor Sjöcrona van Stigt Advocaten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met a.s.r. real estate voor de huur van ca. 728 m² kantoorruimte in multi-tenant kantoorgebouw Willemswerf aan de Nieuwe Maas in Rotterdam. 

De Willemswerf is gelegen aan de Boompjes 40 in Rotterdam. Het is een kantoorgebouw met een markante architectuur, ontworpen door de Amsterdamse architect Wim Quist. Tevens is het gebouw voorzien van een ruime parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen, restaurant, koffiebar, een business center en ruime algemene entree inclusief receptie.

Van het gebouw zijn 17 etages ingericht als kantooretage, met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 37.000 m². Het gebouw biedt plaats aan nationale en internationale bedrijven en met de recente verhuur aan Sjöcrona van Stigt Advocaten wordt het scala aan huurders verder verrijkt. 

CBRE begeleidde de transactie namens a.s.r. real estate, in collegiale samenwerking met JLL Rotterdam. De huurder werd geadviseerd door Switch Real Estate Consultants.

 

Disclaimer

Dit is een publicitaire mededeling. Raadpleeg het prospectus van de genoemde fondsen voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Bij de beslissing om in de gepromote fondsen te beleggen moet rekening worden gehouden met alle kenmerken en doelstellingen van de gepromote fondsen, zoals beschreven in het prospectus van het betreffende fonds. Het prospectus en nadere informatie over de duurzaamheidsaspecten van de gepromote fondsen vind u hier: https://asrrealestate.nl/beleggingen.

a.s.r. real estate is beheerder van beleggingsinstellingen en is opgenomen in het register van de AFM.

Ga naar beleggingen