17 januari 2022 | 2 min.

SOFACOMPANY opent in Leidsche Rijn Centrum

a.s.r real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. een nieuwe huurovereenkomst met SOFACOMPANY voor Leidsche Rijn Centrum. De showroom van 398 m2 is gelegen aan de Parijsboulevard 182. Het is de vierde showroom in Nederland van SOFACOMPANY en opent op 2 april haar deuren.

Ilona Willems, Managing Director Benelux: “Een locatie moet zoveel mogelijk bijdragen aan de visie en het succes van een organisatie. Daarom hebben wij gezocht naar een omgeving waar we zowel een prettige werkomgeving als een fantastische ‘experience’ voor onze klanten kunnen creëren. Beleving is ‘key’ en door haar allure en (gestructureerde) opzet heeft Leidsche Rijn Centrum zeer veel potentie. De goede parkeergelegenheid en bereikbaarheid zijn natuurlijk ook een absolute TOP. Wij kijken met vertrouwen uit naar de toegevoegde waarde en het succes van deze nieuwe showroom.“

SOFACOMPANY
SOFACOMPANY is een Scandinavische online webwinkel met showrooms in heel Europa. Ze hebben alles in eigen beheer; vanaf het eerste ontwerp tot het productieproces en van de verkoop tot aan de klantenservice. Dit draagt bij aan hun missie om hoogstaand design betaalbaar en daarmee toegankelijk te houden voor iedereen. De showroom van 398 m2 aan de Parijsboulevard 182 zal op zaterdag 2 april haar deuren openen.

Brecheisen Bedrijfsmakelaars heeft namens a.s.r real estate de onderhandelingen gevoerd.

Leidsche Rijn Centrum
Leidsche Rijn Centrum is het moderne stadscentrum voor een stadsdeel van bijna 100.000 inwoners. Om in te shoppen, verse boodschappen te halen en om bij heerlijk eten te genieten van quality time met vrienden en familie. Een ontmoetingsplek voor Leidsche Rijners, stad- en streekgenoten. De winkelervaring in het stadscentrum wordt vergroot met de LRC-app. De eerste twee uur parkeren is gratis.