03 maart 2021 | 2 min.

Sissy-Boy opent flagship store aan het Binnenwegplein in Rotterdam

Het winkelaanbod aan het Binnenwegplein in Rotterdam wordt uitgebreid met een flagship store van Sissy-Boy. a.s.r. real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst met Sissy-Boy. Het gaat om een winkel van circa 1.130 m2 aan het Binnenwegplein 31 in Rotterdam. De winkel zal, afhankelijk van de Corona-maatregelen, medio juli opengaan.

Om één grote winkelruimte te creëren, worden drie separate retail-units samengevoegd. Begin maart wordt gestart met de casco werkzaamheden. Sissy-Boy was voorheen gevestigd in het pand aan de Oude Binnenweg 55 te Rotterdam op de verdieping. Op de nieuwe locatie in het karakteristieke gebouw Linea Nova, komt een flagship store met daghoreca en een terras in combinatie met fashion (dames, heren en kids) en lifestyle producten. Sissy-Boy heeft op dit moment meer dan 40 winkels in de Benelux en twee flagship stores. Soortgelijke concepten zijn al te vinden in Den Bosch en Eindhoven.

ASR DPRF Sissyboy Binnenwegplein Foto Corne Bastiaansen 1286

Sissy Boy, Binnenwegplein 31 in Rotterdam

Boudewijn Vermeer, asset manager a.s.r. real estate: ‘’Sissy-Boy is een mooie invulling voor het gebouw Linea Nova en voegt daarnaast iets unieks toe aan het huidige winkelaanbod in het centrum van Rotterdam. Met name de mix van horeca, fashion en lifestyle is bijzonder en krachtig. Wij zijn blij dit prachtige winkelconcept toe te kunnen voegen aan de portefeuille van het ASR Dutch Prime Retail Fund, het winkelfonds van a.s.r. real estate.’’

Ward Termeer, eigenaar van de Termeer Groep: “Wij geloven sterk in de toekomst van fysieke retail waarbij de winkel de storyteller is van je merk. Deze nieuwe flagship store voor Sissy-Boy aan het Binnenwegplein wordt daar een perfect voorbeeld van.”

Namens huurder Sissy-Boy trad Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs op en Nieuw Holland Vastgoed adviseerde a.s.r real estate in de voorfase van de onderhandeling. De firma GBN projectmanagement & consultancy, onder leiding van Norbert van Gisbergen, is namens a.s.r. real estate vorige week gestart met de eerste bouwvoorbereidingen.