01 maart 2022 | 3 min.

Opening DS51 in Utrecht, een sociale hub voor het werken van nu

Het compleet vernieuwde kantoor op de Daalsesingel 51 in Utrecht heeft sinds 1 februari veel meer te bieden dan alleen kantoorruimte. Sociale interactie, duurzaamheid, mobiliteit en gebruiksgemak staan centraal in deze dynamische werkomgeving met de nieuwe naam DS51. Naast kantoorruimten zijn er flexibele werkplekken, vergader- en eventruimtes, een spectaculair dakterras, een centrale koffiebar en een aantrekkelijke lunchgelegenheid.

Breed aanbod van flexibele werkplekken, services en diensten
Met iedere vorm van werken, samenwerken en samenkomen is rekening gehouden. Sociale interactie in een duurzame omgeving is het centrale thema. Het gebouw is zo ingedeeld dat het op meerdere manieren gebruikt kan worden, voor de korte en lange termijn. Er is een breed aanbod van services en diensten. Een uniek auditorium, een koffiebar, een spectaculair dakterras, diverse (vergader)ruimtes, waar grote en kleine events en workshops georganiseerd kunnen worden en een iconisch bruin café in de kelder om de werkweek te eindigen. DS51 biedt alles voor dagje op ‘de hei’ maar dan in hartje Utrecht. Een fantastisch team van experts zorgt voor een gastvrije omgeving zodat iedere gebruiker de best mogelijke ervaring krijgt.

Kom langs of reserveer
DS51 is vlak bij Centraal Station Utrecht gelegen en optimaal bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook het historisch centrum van Utrecht is op loopafstand. Kom langs voor een kopje koffie of gewoon even binnenkijken. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.daalsesingel51.nl

 

Daalsesingel 51 Utrecht, Werkplekken, Fotograaf Joni Israeli

Werkplekken Daalsesingel 51 in Utrecht

Een duurzaam sociaal concept in een duurzaam gebouw
Werk, ontmoet en vergader in een energiezuinige en milieuvriendelijke locatie. Het duurzame kantoorgebouw Daalsesingel 51, dat recent een BREEAM-NL “Excellent” certificaat ontving, heeft zonnepanelen, een groen dak en een gevel van 100% recyclebaar materiaal. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval, de klimaatplafonds voor een optimaal binnenklimaat en de toevoeging van veel planten maken de omgeving een fijne plek.

Duurzaamheid stond ook centraal bij de manier waarop het interieur is ontworpen en ingedeeld. Het design is tijdloos, daardoor worden er minder snel objecten vervangen en verlengen we de levensduur van het interieur. In samenwerking met Furnify zijn de ruimten gemeubileerd, 90% van het meubilair is second life en krijgt een volledig nieuw bestaan in DS51.

Nieuw concept duurzame exploitatie kantoren
Het design en de duurzame functionele inrichting van het kantoorgebouw zijn ontwikkeld met de lessen van twee jaar covid-19 in het achterhoofd. Een laagdrempelige entree, flexibiliteit, een duurzame leefbare omgeving en sociale interactie zijn belangrijke pijlers onder het nieuwe concept.

Het nieuwe concept, ontwikkeld door ReInvent en ASR Dutch Mobility Office Fund, is een vernieuwende, duurzame manier van vastgoedexploitatie die past bij de duurzaamheidsambitie van het fonds. Het combineert flexibele functies en diensten die waarde toevoegen voor de huurders, gebruikers maar ook aan de stad en de buurt.