23 augustus 2020 | 2 min.

Non Stop Fashion en Meijst Juweliers sluiten nieuwe huurcontracten in winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund met twee bestaande huurders nieuwe langjarige huurcontracten in winkelcentrum Vleuterweide gesloten. Het gaat om de winkels van Non Stop Fashion en Meijst Juweliers die beide naar een nieuwe locatie verhuizen. Non Stop Fashion zal begin september haar nieuwe winkel van circa 292 m2 openen aan Burchtplein 5 in Vleuten. De nieuwe winkel van Meijst Juweliers van circa 112 m2 aan Middenburcht 1 in Vleuten opent medio september haar deuren.

Vleuterweide winkelcentrum ASR Dutch Prime Retail Fund Luchtfoto

Luchtfoto winkelcentrum Vleuterweide

Over Non Stop Fashion

Eigenaar Bas de Wit van Non Stop Fashion: “Een spannende, maar mooie stap voor ons familiebedrijf waar het ondernemerschap al meer dan veertig jaar en meerdere generaties in het bloed zit. De winkel is gelegen op een prachtige zichtlocatie en de gevel van het gebouw heeft een karakteristieke uitstraling. De winkel wordt verbouwd naar het nieuwste concept”.

Over Meijst Juweliers

Meijst Juweliers, een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in de Amsterdamse Jordaan, heeft een uitgebreide collectie sieraden van goud en zilver en horlogemerken waaronder Zwitsers en high tech Japans naast vele andere moderne, hippe merken. Het bedrijf heeft op dit moment twee vestigingen, één in winkelcentrum Vleuterweide en de tweede in Leidsche Rijn Centrum. 

Winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten

Winkelcentrum Vleuterweide met een oppervlakte van totaal circa 14.000 m² ligt in het hart van Vleuten (nabij Utrecht) en brengt onderwijs, retail, horeca, sport, werken, gezondheidszorg en cultuur bij elkaar. Naast bijvoorbeeld Lidl en Albert Heijn zijn er meerdere landelijke ketens gevestigd waaronder Holland & Barrett, Pour Vous Parfumerie, Hunkemöller en Vero Moda. Ook speciaalzaken zoals Vishandel Tom Tuijp, Keurslager Rodenburg en Boekhandel Kees zijn goed vertegenwoordigd.