10 oktober 2023 | 2 min.

Nieuwe seafoodbar in kantoor Semaphore in Den Bosch

NZ Seafoodbar opende afgelopen maand een nieuwe brasserie op de begane grond in kantoorgebouw Semaphore in Den Bosch. a.s.r. real estate sloot namens het ASR Dutch Mobility Office Fund, eigenaar van het gebouw, een langjarige huurovereenkomst voor een unit van 120 m2 op de begane grond.

Nico Zwarthoed, eigenaar: “De keuze voor Semaphore was gemakkelijk, een vestiging met een markante uitstraling te midden van veel zakelijke dienstverleners en direct gelegen naast het busplatform en treinstation. Dat is een perfecte startsituatie voor ons nieuwe restaurant. Ik verwacht dan ook dat veel reizigers en werknemers rondom het stationsgebied en het Paleiskwartier ons snel weten te vinden voor een heerlijk ontbijt, koffie, lunchen met heerlijke vis en schaaldieren, to go luxe belegde broodjes met vis en visafhaalmaaltijden.”

Verhuurder a.s.r. real estate werd vertegenwoordigd door Cushman & Wakefield.

Meer over NZ Seafoodbar
NZ Seafoodbar is een bedrijf waar maatschappelijk verantwoord gewerkt wordt met duurzame producten en een sociaal personeelsbeleid. Restaurant, traiteur en cateringactiviteiten waarbij vis op de eerste plaats komt. Met jarenlange ervaring en uitmuntende kennis van de gehele visbranche zal naast verkoop ook de kennis over en respect voor het visproduct actief worden gepromoot.

Kantoorgebouw Semaphore in Den Bosch
Het kantoorgebouw Semaphore is gelegen aan de hoofdentree van het Centraal Station van Den Bosch met een directe verbinding naar het Paleiskwartier. De historische binnenstad is op enkele minuten loopafstand gelegen. De directe omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van het Gerechtshof ‘s-Hertogenbosch en zakelijke dienstverleners. Het representatieve kantoorgebouw heeft een markante uitstraling. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Stationsplein.

Over ASR Dutch Mobility Office Fund
Het ASR Dutch Mobility Office Fund richt zich op kwalitatief hoogwaardige kantoren in de directe omgeving van mobiliteitsknooppunten in de vijf grootste kantorenmarkten (G5) van Nederland, zoals bijvoorbeeld grote trein- en metrostations en Schiphol. Deze locaties combineren een uitstekende toegankelijkheid met een dynamische omgeving. Mobiliteitsknooppunten hebben een goede mix van openbaarvervoersfuncties en lokale functies en een grote variatie aan voorzieningen.

Disclaimer

Dit is een publicitaire mededeling. Raadpleeg het prospectus van de genoemde fondsen voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Bij de beslissing om in de gepromote fondsen te beleggen moet rekening worden gehouden met alle kenmerken en doelstellingen van de gepromote fondsen, zoals beschreven in het prospectus van het betreffende fonds. Het prospectus en nadere informatie over de duurzaamheidsaspecten van de gepromote fondsen vind u hier: https://asrrealestate.nl/beleggingen.

a.s.r. real estate is beheerder van beleggingsinstellingen en is opgenomen in het register van de AFM.

Ga naar beleggingen