16 april 2024 | 2 min.

NEXT Delft breidt uit met 10.000 m2 nieuwbouw voor tech scale-ups en innovators

Het ASR Dutch Science Park Fund voegt met fase II 10.000 m2 aan kantoorruimte, makerlabs en communityspace toe aan NEXT Delft. Deze ruimte is bedoeld voor scale-ups en nieuwe techbedrijven die zich op de campus en in de nabijheid van de universiteit Delft willen vestigen. Fase I van NEXT Delft werd in maart 2022 opgeleverd en was binnen een half jaar na oplevering volledig verhuurd. De verhuur is gestart en wordt door a.s.r. real estate zelf verzorgd. De realisatie van fase II start deze maand en verwachte oplevering is in Q3 2025.

NEXT Delft (fase I) vormt een unieke hub binnen het ecosysteem van de TU Delft Campus, een top tech innovatie-ecosysteem waar meer dan 45.000 onderzoekers, ondernemers, medewerkers en studenten samenwerken aan belangrijke innovaties voor een betere samenleving. NEXT Delft biedt een prettige flexibele plek waar ondernemers kunnen groeien, met alle benodigde faciliteiten en een ondersteunende community van gelijkgestemde ondernemers.

Fase II biedt dezelfde voorzieningen als fase I
Next Delft fase II biedt aanvulling en uitbreiding van kantoor- en maakruimte voor innovatieve bedrijvigheid passend binnen de doelgroep van de TU Delft. Met verschillende ‘meet & greet’ faciliteiten zoals een vergadercentrum, co-working-, en communityspace en vergrote horeca-faciliteiten biedt het gebouw alle mogelijkheid voor ontmoeting, kennisdeling en samenwerking.

Interesse in huren in NEXT Delft, fase II? 
Neem dan contact op met Mariska Rimmelzwaan.

NEXT Delft, Fase II, Artist Impression

NEXT Delft, fase II

Fase II wordt in opdracht van a.s.r. real estate namens het ASR Dutch Science Park Fund ontwikkeld door FiMek estate. De uitbreiding met een bruto vloeroppervlakte van circa 10.000 m2 werd net als fase I ontworpen door Ector Hoogstad Architecten waarbij up architecture in samenwerking het passende interieur verzorgt. De realisatie is in handen van het bouwteam met De Vries en Verburg Bouw als hoofdaannemer en Lomans Totaalinstallateur voor alle technische installaties. IMd Raadgevende Ingenieurs is betrokken als constructeur en Nelissen ingenieursbureau als installatie adviseur.

De realisatie van fase II van NEXT Delft komt voort uit de nauwe samenwerking tussen het ASR Dutch Science Park Fund en de TU Delft en wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de provinciale subsidieregeling Campussen Zuid-Holland.

Disclaimer

Dit is een publicitaire mededeling. Raadpleeg het prospectus van de genoemde fondsen voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Bij de beslissing om in de gepromote fondsen te beleggen moet rekening worden gehouden met alle kenmerken en doelstellingen van de gepromote fondsen, zoals beschreven in het prospectus van het betreffende fonds. Het prospectus en nadere informatie over de duurzaamheidsaspecten van de gepromote fondsen vind u hier: https://asrrealestate.nl/beleggingen.

a.s.r. real estate is beheerder van beleggingsinstellingen en is opgenomen in het register van de AFM.

Ga naar beleggingen