05 mei 2021 | 1 min.

MediaGek en Toko Bali openen winkel in winkelcentrum Leidschenveen in Den Haag

a.s.r. real estate sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund twee nieuwe huurovereenkomsten voor winkelcentrum Leidschenveen in Den Haag. Met MediaGek smartphonereparatie en Toko Bali is het winkelaanbod in het winkelcentrum verder uitgebreid.

MediaGek is gelegen aan de Jaap Hoekdreef 30 en is circa 23 m2 groot. Dit is hun derde winkel in de regio waar consumenten terecht kunnen voor het repareren van hun smartphone. De winkel is inmiddels geopend voor publiek.

Toko Bali is gelegen aan de Simon Carmiggelthof 21 en is circa 123 m2 groot. Het eethuis, dat dagelijks verse gerechten bereid, bestaat al sinds 2006 en heeft meerdere vestigingen in de regio. De winkel zal medio mei haar deuren openen.

Winkelcentrum Leidschenveen

Midden in het hart van stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg ligt winkelcentrum Leidschenveen. Met een ruim aanbod van meer dan 30 winkels voorziet het ruimschoots in de dagelijkse behoefte van de bewoners. Het winkelcentrum beschikt tevens over een ruim parkeerterrein waar bezoekers de eerste twee uur gratis kunnen parkeren.