08 juli 2021 | 2 min.

Kinderkledingwinkel en fotostudio openen winkel in Leidsche Rijn Centrum

a.s.r real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. twee nieuwe huurcontracten voor Leidsche Rijn Centrum. Met kledingwinkel Labels for Little Ones en fotostudio Shoots and More wordt het winkelaanbod voor gezinnen met kinderen in Leidsche Rijn Centrum verder uitgebreid.

Labels for Little Ones opent op 23 augustus hun eerste fysieke winkel van circa 147 m2 aan de Wenenpromenade 64. De kinderwinkel verkoopt trendy kinderkleding en accessoires van wereldwijde labels in de leeftijd van 0 tot 10 jaar voor jongens en tot 12 jaar voor meisjes.

De fotostudio van Shoots and More is circa 161 m2 en gelegen aan Vaduzdijk 1. In de fotostudio draait het niet alleen om het mooiste eind resultaat, het gaat om de totale belevenis. De winkel zal 1 augustus haar deuren open. The Independents heeft de huurder geadviseerd en Brecheisen Bedrijfsmakelaars heeft namens a.s.r real estate de onderhandelingen gevoerd.

Leidsche Reijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum is het moderne stadscentrum voor een stadsdeel van bijna 100.000 inwoners. Om in te shoppen, verse boodschappen te halen en om bij heerlijk eten te genieten van quality time met vrienden en familie. Een ontmoetingsplek voor Leidsche Rijners, stad- en streekgenoten. De winkelervaring in het stadscentrum wordt vergroot met de LRC-app. Bij aankopen worden punten gespaard die in te wisselen zijn op acties van horeca en winkels in het stadscentrum. De eerste twee uur parkeren is gratis.