28 augustus 2020 | 2 min.

Horeca-aanbod in winkelcentrum Vleuterweide uitgebreid

Het horeca-aanbod in winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten wordt uitgebreid met twee nieuwe dag- en avond horecazaken: Café de Burcht en restaurant Marti. a.s.r. real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund twee nieuwe overeenkomsten.

Café de Burcht met een oppervlakte van circa 260 m2, bevindt zich op Burchtplein 7 en opent naar verwachting begin september haar deuren. Restaurant Marti, met een focus op moderne Turkse gerechten, is gevestigd aan Burchtplein 9, heeft een oppervlakte van 117 m2 en opent naar verwachting haar deuren medio augustus.

Vleuterweide Winkelcentrum Utrecht ASR Dutch Prime Retail Fund

Winkelcentrum Vleuterweide

Café de Burcht

De uitbaters van Café de Burcht zijn de compagnons Nico Vos en Jos Kraan. Dit duo is bekend van de Kloosterhoeve, een restaurant en zalencomplex gevestigd in een prachtige boerderij midden in het centrum van het nabij Vleuten gelegen Harmelen waar zij weer nieuw leven in hebben geblazen.

Jos Kraan: “Winkelen en horeca gaan hand in hand en het team van a.s.r real estate begrijpt dat maar al te goed! Daarvoor is er gezocht naar een welkome invulling van het prominente glazen horecapaviljoen in het winkelcentrum van Vleuterweide. Café de Burcht zal de ontmoetingsplek worden voor Vleuterweide, waar iedereen zich thuis zal voelen van jong tot oud. Zo is er voor ieder wat wils en kan je de hele dag terecht voor kleine of grote trek. Voor de kids maken wij een gezellig hoekje om in te spelen, voor degene die even zin heeft om de krant te komen lezen leggen wij een aantal dagbladen klaar!”

Restaurant Marti

Restaurant Marti is een modern, trendy concept en richt zich vooral op Turkse gerechten met daarnaast diverse populaire gerechten uit andere landen en werelddelen. De naam “Marti” betekent in het Turks; meeuw, een term die aansluit op de aan het water gelegen locatie.

AdHoc makelaars adviseerde verhuurder gedurende de transactie met de nieuwe huurder Café de Burcht.

Winkelcentrum Vleuterweide

Winkelcentrum Vleuterweide ligt midden in het hart van Vleuten (nabij Utrecht) en brengt onderwijs, retail, horeca, sport, werken, gezondheidszorg en cultuur bij elkaar. Naast bijvoorbeeld Lidl en Albert Heijn zijn er meerdere landelijke ketens gevestigd waaronder Holland & Barrett, Pour Vous Parfumerie, Hunkemöller en Vero Moda maar ook speciaalzaken zoals Vishandel Tom Tuijp, Keurslager Rodenburg en Boekhandel Kees zijn goed vertegenwoordigd.