29 mei 2024 | 1 min.

Guts & Gusto opent winkel in Leeuwarden

De Guts & Gusto winkel aan de Nieuwestad 122 in Leeuwarden werd afgelopen zaterdag feestelijk geopend. a.s.r. real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst. Ook deze winkel is net als de winkel aan de Steenweg 38 in Utrecht duurzaam afgebouwd.

De winkel aan de Nieuwestad 122 in Leeuwarden met op de begane grond circa 248 m² winkelruimte is door Guts & Gusto in afstemming met a.s.r. real estate duurzaam afgebouwd. De winkel wordt met warmtepompen verwarmd en gekoeld en heeft daardoor een volledig gasloze winkelexploitatie. Ook heeft de winkel ledverlichting en waterbesparende kranen en toiletten gekregen.

Guts & Gusto is in 2007 begonnen als een online retailer maar beschikt inmiddels over 10 vestigingen.

a.s.r. real estate werd bijgestaan door Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars.

Guts Gusto Leeuwarden

Disclaimer

Dit is een publicitaire mededeling. Raadpleeg het prospectus van de genoemde fondsen voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Bij de beslissing om in de gepromote fondsen te beleggen moet rekening worden gehouden met alle kenmerken en doelstellingen van de gepromote fondsen, zoals beschreven in het prospectus van het betreffende fonds. Het prospectus en nadere informatie over de duurzaamheidsaspecten van de gepromote fondsen vind u hier: https://asrrealestate.nl/beleggingen.

a.s.r. real estate is beheerder van beleggingsinstellingen en is opgenomen in het register van de AFM.

Ga naar beleggingen