23 januari 2023 | 1 min.

Gerben Sinke in dienst als duurzaamheidsmanager bij a.s.r. real estate

Gerben Sinke is in januari 2023 in dienst getreden bij a.s.r. real estate als duurzaamheidsmanager. Sinke gaat samen met het team duurzaamheid werken aan het verder verduurzamen en volledig klimaatneutraal maken van de vastgoedportefeuilles van a.s.r. real estate.

Hiervoor was Sinke in dienst bij Deloitte Real Estate waar hij verantwoordelijk was voor het opzetten en uitbouwen van de ESG-propositie van Deloitte. Sinke heeft een MSRE van de Amsterdam School of Real Estate en master in Real Estate Management & Development van de Technische Universiteit Eindhoven.

“De komende jaren staat de vastgoedsector voor een enorme transitie om de klimaatdoelen van Parijs te behalen. Ik kies voor a.s.r. real estate vanwege de professionele organisatie met een sterke drive om te verduurzamen en de ambitie om hierin voorop te lopen. Vanuit ESG wet- en regelgeving komt er enorm veel op de organisatie af op het gebied van doelstellingen, analyses en reporting. Ik ga als duurzaamheidsmanager samen met mijn collega’s zorgdragen dat wij klaar zijn voor de toekomst en de ambitieuze doelen gaan behalen”, aldus Sinke.