28 november 2023 | 1 min.

Fastfoodketen Taco Bell naar Leidsche Rijn Centrum

a.s.r. real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. een langjarige huurovereenkomst met T Bello Netherlands B.V. voor het openen van een locatie van de Amerikaanse fastfoodketen Taco Bell in Leidsche Rijn Centrum. Taco Bell zal haar nieuwe vestiging van 185 m2 horecaruimte gelegen aan Brusselplein 191 naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 openen voor publiek.  

"Utrecht is een van de grote steden in Nederland waar Taco Bell ontbrak. Gezien de locatie van winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum, te midden van de groeikern van Utrecht, is deze locatie uitermate geschikt voor een vestiging van Taco Bell in Nederland" aldus Barto Hulleman, General Manager bij T Bello Netherlands B.V.

Taco Bell verkoopt verschillende Mexicaanse gerechten waaronder taco’s, burrito’s en nacho’s inclusief vegetarische en vegan-opties. In Nederland opende Taco Bell in 2017 voor het eerst haar deuren. Het restaurant in Leidsche Rijn Centrum wordt de 10e vestiging in Nederland.

a.s.r. real estate werd in deze transactie geadviseerd door Bettings Vastgoed B.V. Huurder T Bello Netherlands B.V. werd in deze transactie geadviseerd door Colliers.

LRC - Starbucks