02 juni 2022 | 2 min.

Erik Calis benoemd tot asset manager Retail bij a.s.r. real estate

Erik Calis is per 1 juli benoemd tot asset manager Retail. Hij wordt verantwoordelijk voor het beheer van de winkels in de binnenstad van Den Haag en de winkelcentra Haagse Passage en Leidschenveen in Den Haag, Floriande in Hoofddorp en Terwijde in Utrecht. Hij neemt de portefeuille en functie over van Mandy van Dijken-Mouthaan die met haar gezin naar het buitenland vertrekt. Daarnaast blijft Erik verantwoordelijk voor het beheer van stadsdeelcentrum Leidsche Rijn Centrum.

Erik werkt sinds 2010 bij a.s.r. real estate en maakte in mei 2018 de overstap van Finance & Risk naar het Retail-team, eerst als accountmanager en sinds twee jaar als winkelcentrummanager van Leidsche Rijn Centrum. Vanaf 1 juli 2022 is hij, in zijn nieuwe functie als asset manager Retail, ook verantwoordelijk voor de winkels en winkelcentra Haagse Passage en Leidschenveen in Den Haag, Floriande in Hoofddorp en Terwijde in Utrecht.

Edwin van de Woestijne, managing director Commercieel Vastgoed: ‘Gezien de groei die Erik heeft doorgemaakt als professional is dit voor hem een mooie volgende stap. Ik ben blij dat we Erik deze functie kunnen aanbieden. Ik wens Mandy, die deze functie hiervoor met veel passie en tot volle tevredenheid vervulde, heel veel succes met haar nieuwe avontuur in het buitenland.’