28 november 2022 | 2 min.

Elektrische autoproducent NIO, nieuwe huurder in kantoor Europlaza

Nieuwe huurder NIO, een elektrische autoproducent, huurt 1.212 m2 op de begane grond en de eerste verdieping in kantoorgebouw Europlaza. a.s.r. real estate sloot namens het ASR Dutch Mobility Office Fund de huurovereenkomst. Kantoor Europlaza is gelegen aan de Hoogoorddreef 54-58 en ligt direct naast station Bijlmer-Arena in Amsterdam Zuidoost.

Over NIO
NIO is een pionier en toonaangevende onderneming op het gebied van slimme elektrische premium auto’s. De missie van NIO – dat werd opgericht op 25 november 2014 - is het creëren van een ‘joyful lifestyle’. Onder het motto ‘Blue Sky Coming’ bouwt NIO aan een community op basis van slimme elektrische auto’s om plezierige ervaringen te delen en samen met users te groeien. NIO heeft R&D-, productie-, marketing- en servicefaciliteiten in Shanghai, Hefei, Peking, München, Oxford, San Jose, Berlijn, Boedapest, Oslo en
vele andere locaties over de hele wereld.

Europlaza Amsterdam
Kantoorgebouw Europlaza ligt direct naast station Bijlmer-Arena in het centrumgebied van Amsterdam Zuidoost. Naast de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer wordt gewerkt aan een breder mobiliteitsplan. Het multitenant kantoorgebouw van circa 15.000 m2 en 17 huurders is nu weer volledig verhuurd.

Verhuurder a.s.r. real estate werd bij deze transactie vertegenwoordigd door JLL.

Amsterdam, Europlaza, Fotograaf JLOUSBERG

Kantoor Europlaza in Amsterdam Zuidoost