05 november 2021 | 2 min.

Eerste winkel Bath & Body Works in Amsterdam vestigt zich op de Kalverstraat 73

a.s.r. real estate sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurovereenkomst voor het pand aan de Kalverstraat 73, met 104 m2 winkelruimte op de begane grond. Retailbedrijf Amarla vestigt hier de eerste winkel van Bath & Body Works in Amsterdam. De winkel opent op 11 november 2021. 

Het is de tweede huurovereenkomst die a.s.r. real estate met Amarla sluit. Eerder kwamen beide partijen een huurovereenkomst overeen voor de winkel van Victoria’s Secret op het Koningsplein in Amsterdam.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde a.s.r. real estate in deze transactie. De huurder Bath & Body Works werd geadviseerd door CBRE.

Bath Body Works Amsterdam Kalverstraat 73 ASR DPRF

Kalverstraat 73, Amsterdam

Bath & Body Works 

Bath & Body Works is een van 's werelds toonaangevende speciaalzaken en de thuisbasis van America's Favorite Fragrances® met een breed scala aan exclusieve geuren voor lichaam en huis, waaronder de best verkochte collecties voor fijne geurmist, bodylotion en bodycrème, 3- lontkaarsen, huisgeurverspreiders en vloeibare handzeep. Al meer dan 25 jaar komen klanten bij Bath & Body Works voor kwalitatieve, trendy producten en de nieuwste, meest verse geuren. Tegenwoordig kunnen deze geurige producten worden gekocht bij meer dan 1.800 winkels van Bath & Body Works en White Barn wereldwijd, evenals op bathandbodyworks.com.